Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #713 o Rockym a Mariovi


ikona
Mr. Hlad
draculajack blackjawsrockystranger thingssuper mariovíkendový výplach
Umí Mario zpívat? Kolik stojí Rocky? A která ztracená z dvojky Čelistí se po letech našla?  

Řádný výplach

Postery týdne
Komediálně-hororová série Chvění se dočkala několika dílů, ale nejspíš už skončila definitivně. Ani snahy samotného Kevina Bacona, který si zahrál v jedničce, nepomohly k restartu, takže fandové obřích lidožravých červů mají asi utrum. No ale třeba ten smutek trošku zmenší alternativní plakáty k jedničce, které kreslil Drew Struzan. 

Ztracená scéna týdne
Někdy to chce hodně trpělivosti a ještě víc štěstí, než se objeví ztracená scéna, o které jen pár lidí vědělo, že existuje. Jako třeba tahle z dvojky Čelistí. Našla se na VHS v Brazílii a zatím to vypadá, že lepší kvality se nedočkáme. Ale i tak je to fajn. 

Herec týdne
Před nějakými patnácti lety to vypadalo, že Terrence Howard bude velká herecká hvězda. Kývl na roli v Iron Manovi, mě za sebou pár hodně zajímavých filmů, ale nevyšlo to. Z Iron Mana odešel a poslední dobou točil béčka, obohatil svět o jednu absurdní matematickou teorii a několikrát oznámil odchod do hereckého důchodu. Jak se stalo, že herce s našlápnutou kariérou skončil takhle? 

VHS týdne
Rocky je klasika a film, který nejspíš přežije náš všechny. Ale pokud máte doma první vydání na VHS a ještě zabalené, může vám taky pořádně vydělat. První tři díly v tomhle udržovaném stavu se totiž prodaly na aukci videokazet za 53 750 dolarů. 

Hra týdne
Hororová legenda Texaský masakr motorovou pilou se letos dočká nové herní verze, ve které budete moci sami utíkat před Leatherfacem a jeho vyšinutou famílií. Nejde ale zdaleka o první pokus převézt krvavé filmové peklo do herní podoby. 

Lego týdne
Zatímco KarelR a Imf čekají, až si budou moci z Lega postavit scény z Indiana Jonese, fandové Pixaru vyhlížejí jiné kousky. A taky nevypadají špatně, přinejmenším se to dá říct o létajícím domu ze Vzhůru do oblak. Koukněte na něj

Kniha týdne
Na další sezónu seriálového megahitu Stranger Things si ještě chvilku počkáme, ale fandové naštěstí dostávají průběžně komiksy nebo knížky, takže to nějak zvládnou vydržet. A teď se můžou začít těšit na další knihu s podtitulem Flight of Icarus, jejímž hrdinou bude Eddie Munson, dost možná největší sympaťák poslední řady. Knížka vyjde v angličtině na konci října. Snad i u nás. 

Easter eggy týdne
Super Mario boří kina po celém světě a fandové kníratého instalatéra se předhánějí v tom, kdo najde víc odkazů na hry od Nintenda. Pokud chcete stíhat i tohle, stačí kliknout na video, kde se jim věnují. 

Song týdne
Pokud jste na Super Mario Bros. ve filmu vyrazili do kina, určitě víte, že tam Bowser zpívá písničku o princezně Peaches. A že mu to v dabingu moc nejde. Ono zkusit česky napodobit Jacka Blacka, to není žádná sranda. Tak si dejte originál. 

Duel týdne
Minule se vás do_od ptal, na jaký projekt ze světa Star Wars se nejvíc těšíte. A vyhrál to celkem přesvědčivě ten, pod kterým bude podepsaný James Mangold. 

Tentokrát se podíváme na nejslavnějšího upíra všech dob. Vzhledem k tomu, že v kinech řádí Nicolas Cage jako Renfield, chceme vědět, jaký je podle vás nejlepší filmový Drákula. Jména herců pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (11)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace