Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál o Základním instinktu a Cival na pivu s Jakubem Štáfkem


ikona
Mr. Hlad
basic instinctjakub štáfekmichael doglasmoviezonena pivu s civalempaul verhoevensharon stonevyšehradzákladní instinkt
Thrillerová klasika a rozhovor s hvězdou Vyšehradu 

Dnes tu pro vás máme dva velké kousky a vzhledem k tomu, že už se pár dní na Herohero válely, tak jsou teď k vidění a slyšení všude, kde jste zvyklí. A doufáme, že vám malinko zpříjemní víkend. Pustit si je ale můžete pochopitelně i později, my vás hlídat nebudeme. 

V MovieZone Live Speciál jsme se podívali na thrillerovou klasiku Základní instinkt, ve které Sharon Stone pořádně zamotá hlavu Michaelu Douglasovi. Ačkoliv samozřejmě řešíme slavný záběr (vy víte, který myslím), mnohem víc nás zajímá, co udělala tahle klasika pro kariéry obou herců a režiséra Paula Verhoevena a proč je to jeden z nejlepších neonoirů všech dob. A navíc si ho můžete znovu po letech vychutnat v kině. MovieZone Live Speciál o Základním instinktu najdete na Youtube a audio na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A pokud se vám bude líbit, můžete nás ohodnotít na CSFD

Dál tu pak máme další Na pivu s Civalem, kam tentokrát zavítal Jakub Štáfek, řeč tak bude samozřejmě o Vyšehradu, ale zdaleka nejenom o něm. Dozvíte se, co ho v mládí a dětství inspirovalo, čemu se krom hraní věnuje teď a do čeho se hodlá pustit v nejbližší budoucnosti. Na pivu s Civalem a Jakubem Štáfkem najdete na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast a ohodnotit ho můžete na CSFD. A pokud vás náš videoobsah baví, budeme rádi, když nás podpoříte na Herohero, kde se videa objevují s několikadenním předstihem. 

Pusťte si i naše další videa

MovieZone Live #199

 MovieZone Live Speciál: Robin Hood: Král zbojníků

 
EAF: To nejlepší z akčních filmů roku 2022

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace