Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Temný Blade konečně nabírá obsazení


ikona
Spooner
bladeMahershala Alimarvelmia goth
Natáčení očekávané komiksovky se konečně blíží. 

Zdá se, že nekonečný příběh okolo natáčení nového Bladea by se přeci jen mohl chýlit ke konci. Nové dobrodružství upířího zabijáka s Mahershalou Alim v hlavní roli byl sice oznámen už v roce 2019, okolo projektu se ovšem neděly zrovna hezké věci. Produkce se neustále oddalovala, od projektu nakonec odešel původní režisér Bassam Tariq, scénář stál údajně za prd a byl prakticky bez akce a herec byl ze stavu projektu prý dost frustrován. Nyní už se však věci začínají pozitivně hýbat kupředu. Komiksové novinky se ujal talentovaný režisér Yann Demange, jenž má za sebou povedený kousek 71 a premiéru by si měl Blade snad už konečně odbít příští rok na podzim. Fakt, že produkce postupuje kupředu, pak potvrzuje také to, že Mahershala Ali už není v kolonce obsazení sám a dostal zajímavou hereckou parťačku.

V novém Bladeovi by se měla objevit Mia Goth, která je aktuálně vyhledávanou hvězdou nízkorozpočtových hororů. Má za sebou atmosférické kousky X a Pearl a trilogii Ti Westa zakončí chystaným kouskem MaXXXine, objevila se v krvavém Infinity Pool od mladého Cronenberga a také v Suspirii či Nymfomance. Zkrátka herečka, co si ráda vybírá poněkud temné a drsné počiny a v žánru už si stihla udělat solidní jméno. A nyní zamíří i do trochu blockbusterových vod a jedná se rozhodně o velmi zajímavou volbu. Koho přesně si zahraje, zatím není jasné. Scénář pak sepisuje Michael Starrbury, jehož údajně vybral sám Ali, aby byl snímek temnější a špinavější než v původním scénáři. Tak snad už to tentokrát opravdu vyjde.

--- 

Vytáhni v hospodě: Obsazovalo se ovšem také u třetího Deadpoola. Zde se potvrdil návrat Moreny Baccarin coby Deadpoolovy lásky a vrátí se také Stefan Kapicic jako Colossus.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace