Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Keanu Reeves bude zkrachovalou hvězdou


ikona
Spooner
john wickjonah hillkeanu reevesoutcome
Oblíbený herec si hodlá po náročné akci trochu odpočinout. 

Keanu Reeves už patří několik let mezi nejoblíbenější herce a zejména na internetu se těší veliké oblibě. A aktuálně zažívá opět jeden ze svých kariérních vrcholů. Coby John Wick totiž počtvrté úspěšně dobyl kina a společně se Stahelskim a spol. vytvořili jednu z nejúspěšnějších akčních značek současnosti. A to už se počítá. Jenže do případné pětky se Reevesovi prozatím moc nechce a Lionsgate bude asi ještě chvíli přidávat nuly na smlouvě, než ho překecá k návratu. Herecký matador se tak nyní hodlá věnovat jiným projektům a ve své novince se podívá do žánru, jemuž se zatím tolik nevěnoval.

Keanu už sice za sebou má pár komediálních zářezů, jeho novinka Outcome by ovšem měla být velmi černou žánrovkou, kde se nejspíš dočkáme i trochu drsnějšího humoru. Reeves si tu zahraje zkrachovalou hollywoodskou hvězdu, která se bude muset vypořádat se svou temnou minulostí poté, co se na povrch dostane jeho nehezké video z minulosti. Zajímavé pak je také jméno Reevesova hereckého parťáka, jenž se ujme i režie. Tím je Jonah Hill, který se tedy objeví před kamerou i za ní a do toho se bude podílet na scénáři. A Hill už ve svých retro Devadesátkách ukázal, že má coby režisér velký potenciál. Po příšerné netflixovce Z jiného těsta si navíc i jako herec musí napravit reputaci. Projekt pak Hill chystá pro Apple, který si své streamovací kousky celkem pečlivě a hezky vybírá. Tak snad bude mít Reeves i mimo wickovský vesmír šťastnou ruku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace