Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci Vřískotů chystají drákulovský horor


ikona
Mr. Hlad
draculaready or notscreamuniversal
Tahle rodina vám bude pít krev 

Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett jsou teď přinejmenším v hororovém žánru hodně skloňovaná jména. Jejich Krvavá nevěsta Hollywoodu předvedla, že i s malým rozpočtem dovedou natočit úspěšný a chválený film a že krom hrůzy zvládnou pracovat i s humorem. Takže dostali šanci znovu nakopnout Vřískot s pátým dílem a protože odvedli dobrou práci, svěřilo jim studio i šestku. Momentálně se pracuje na sedmém díle, ale Bettinelli-Olpin a Gillett už jsou dost velké hvězdy na to, aby si mohli vybírat, čemu se budou věnovat dál. A možností je víc. 

Jejich jména nedávno padla v souvislosti s remakem klasiky Johna Carpentera Útěk z New Yorku, to je ovšem projekt, o kterém se v Hollywoodu mluví už sakra dlouho a nepohnul s ním vůbec nikdo. I když bychom ho od těch dvou viděli docela rádi. Vypadá to však, že místo jednookého drsňáka dostaneme upírskou divočinu. 

Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett by totiž pracují na hororu, v němž by se mělo objevit jedno z ikonických monster studia Universal. Respektive jeho dcera. Dracula’s Daughter se bude točit okolo party gangsterů, kteří unesou skupinu mladých lidí, ale zjistí, že jedna z jejich obětí má tátu, kterého fakt nechcete naštvat. A že i ona umí pořádně kousat. Scénář obstaral Stephen Shields, jenž spolupracoval i na Vřískotech. Každopádně jsme docela zvědaví, tihle dva režiséři nás zatím bavili v kině vždycky. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace