Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí trailery na druhou Dunu, Mission: Impossible a Wonku?


ikona
do_Od
Dune: Part TwoHunger GamesMarvelsMission: Impossible Odplata - První částtraileryWonka
Hollywoodští insideři dali dohromady předběžný plán pro veleočekávané trailery. 

Pomalu, ale jistě nám začíná letní filmová sezona a to znamená nejen rostoucí čísla v box office, ale pochopitelně i trailerové žně. Ostatně jen pár hodin od vzniku tohoto článku by se měla představit týmovka The Marvels, v níž se dočkáme Captain Marvel, Ms. Marvel, Monicy Rambeau i Nicka Furyho čelících nové kosmické hrozbě. Do premiéry přitom zbývá ještě zhruba sedm měsíců a film by snad měl mezitím projít přetáčkami – že by si i tak Marvel věřil?

Každopádně ještě tento týden se pak dočkáme zhruba tříminutového traileru na další očekávaný projekt a to The Last Voyage of the Demeter režiséra Andrého Øvredala (Lovec trolů) o převozu hraběte Draculy z Transylvánie do Londýna. Ukázku studio Universal připojí k jinému upířímu filmu Renfield. Bokem toho se pak spekuluje v průběhu měsíce ještě o prvním traileru na prequel Hunger Games: Balada o ptácích a hadech.

Nás ale bude nejvíc zajímat konec dubna a akce s názvem CinemaCon, kde už mnozí očekávají jak novou ukázku na sedmé Mission: Impossible Odplata - První část, tak druhou Dunu, tak i nového Wonku. Jako obvykle není jisté, že se všechny trailery objeví i online – vlastně je dost možné, že s nimi studia budou ještě nějakou dobu poté dělat Zagorku, nutno však připomenout, že rok stará upoutávka právě na M: I vyšla poprvé na CinemaConu, pak leaknula online, a v plné kvalitě se následně stala trailerem roku. Snad se tedy letos zadaří podobně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace