Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Historický Napoleon a spin-off Johna Wicka znají datum premiéry


ikona
Spooner
ana de armasballerinaJoaquin Phoenixjohn wicknapoleonridley scott
Blíží se další historická pecka od režiséra Gladiátora? 

Studio Lionsgate má v posledních týdnech zatracený důvod k radosti. Čtvrtý John Wick totiž nejen, že znovu sbírá u diváků zatraceně velkou chválu, ale opět stačil překonat snad všechny kasovní předpoklady a stane se nejúspěšnějším dílem série. Studio proto hodlá wickovský vesmír těžit, jak se jen dá, a jelikož Keanu Reevese i Chada Stahelskiho bude třeba do případného pátého dílu trochu ukecat, vsadí se na spin-offy. Ten první z nich, akční Ballerina s Anou de Armas už má Lionsgate téměř na skladě. 

Příběh nájemné vražedkyně z Ruska Roma, která se bude mstít za smrt své rodiny, tentokrát zrežíroval Len Wiseman (čtvrtá Smrtonosná past, nové Total Recall), natáčelo se v České republice a kromě Normana Reeduse, Anjelicy Houston či Gabriela Byrnea by se zde měl mihnout také Keanu Reeves, Ian McShane či nedávno zesnulý Lance Reddick. A nyní už víme, kdy se očekávaného spin-offu dočkáme. Studio tentokrát nevsadí na osvědčený březnový slot, ale vypustí Ballerinu do kin 7. června 2024. Tak doufejme, že nás i bez Stahelskiho čekají velké akční hody.

Datum premiéry ovšem v posledních dnech dostala další velmi očekávané novinka – historický Napoleon od Ridley Scotta. Apple totiž nevyšle svůj historický epos o životě známého vojevůdce hned na stream, ale stejně jako v případě kriminálky Killers of the Flower Moon se ohřeje i v kinech. Joaquin Phoenix se coby Napoleon tedy přiřítí minimálně do amerických kin 22. listopadu, tedy na lákavý slot okolo Díkuvzdání. S kino distribucí pak pomůže streamovací službě zkušenější Sony. Zatím pak není jisté, jak dlouho se Napoleon v kinech ohřeje a po jak dlouhé době se dočkají diváci na Apple TV+. Jablíčková služba tak společně se Scorseseho novinkou, která dorazí do kin v říjnu, bude mít rovnou dvě oscarová želízka v ohni a cílení na prestižní ceny je zde evidentní a logické. Snad tedy v obou případech dostaneme i zatraceně dobré filmy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace