Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Jurský park a dvojku Terminátora


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerjames cameronjurský parkkino aerokino scalasteven spielbergterminator
Přijďte na filmové legendy 

I v dubnu jsme si pro vás připravili hodně zajímavé filmové menu a dojde na dva velké, oscarové a bez nadsázky revoluční filmy, které navíc co do kvality patří k tomu vůbec nejlepšímu, co kdy v Hollywoodu vzniklo. Na pořádný filmový nářez si přijdou jak pražští, tak i brněnští diváci a pokud to do obou měst máte dál, možná byste měli zvážit, jestli není čas udělat si pěkný jarní výlet. 

Jako první promítáme v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone legendární Jurský park. Když Steven Spielberg v roce 1993 oživil dinosaury, přinesl trikovou revoluci a film, který fascinuje svým technickým provedením dodnes. A navíc je to neskutečně našláplé dobrodružství. Užít si ho můžete v pražském kině Aero už v úterý 11. dubna ve 20:30. Lístky kupujte tady

Do Brna nedorazí dinosauři, ale zabijácké stroje z budoucnosti, protože promítat budeme klasikku Jamese Camerona Terminátor 2: Den zúčtování. Arnold dorazí v pondělí 17. dubna ve 20:30 do kina Scala a lístky můžete koupit tady. Těšíme se na vás. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace