Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chystá Clint Eastwood svůj poslední film?


ikona
Spooner
clint eastwoodwarner bros.
Blíží se loučení s hereckou i režijní ikonou? 

Herecká legenda, představitel nespočtu filmových drsňáků, majitel ikonického nabroušeného výrazu i neskutečného charismatu, držitel dvou Oscarů a režisér mnoha nesmrtelných pecek – tím vším je hollywoodská legenda Clint Eastwood. Je málokdo má za sebou tak impozantní a nabušenou kariéru jako právě tato herecká i režijní ikona, která je i v pokročilém věku stále velmi aktivní a servíruje nám snímky s železnou pravidelností. Jenže každá kariéra musí bohužel někdy skončit. A zdá se, že ta Eastwoodova se možná završí jeho následujícím projektem.

Eastwood totiž aktuálně chystá svou novinku s pracovním názvem Juror #2, kterou nechystá nikde jinde než u studia Warner Bros, s kterým Clint spolupracuje v podstatě už 50 let. Jenže právě jeho chystaný kousek je údajně interně označován za jeho poslední film. Mělo by se pak podle všeho jednat o soudní drama, v němž člen poroty zjistí, že do jisté míry může za smrt oběti v propíraném případu. Musí se proto rozhodnout, zda proces za účelem krytí vlastního zadku ovlivní, nebo nechá vše na spravedlnosti. Okolo hlavních rolí se pak aktuálně točí Nicholas Hoult a Toni Collette.

Eastwood pak ještě možný odchod do důchodu oficiálně nijak nekomentoval, šuškanda z Warnerů ale cosi napovídá a vzhledem k tomu, že filmová legenda oslaví v létě už 93. narozeniny, dával by odchod na odpočinek smysl. Na druhou stranu stále existuje šance, že si Eastwood své rozhodnutí rozmyslí a přeci jen se v budoucnu chopí některého ze svých vysněných projektů. Možná se ale budeme muset začít smiřovat s možností, že režírujícího Clinta uvidíme brzy v kinech naposledy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace