Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #711 o Dungeons & Dragons a samurajích


ikona
Mr. Hlad
cameron diazDungeons & Dragonsjohn wickshazamvíkendový výplach
Kde můžete narazit na hrdiny Dungeons and Dragons? Z čeho smutní Zachary Levi? A je větší drsňák Tony Soprano, nebo Walter White?  

První dubnový výplach

Prodloužená verze týdne
Prodloužené verze filmů dejme tomu Ridleyho Scotta vyhlížejí fandové s nadšením. Ale Kevin Smith? To je jiná. A těžko si navíc představit člověka, který by toužil po prodloužené verze romance Táta na plný úvazek. Ale Smith ji má doma v šuplíku, trvá prý přes dvě hodiny a Paramount by ji rád letos poslal do světa. Budiž. Ale je docela vtipné, že Smith se rozhodl pojmenovat novou verzi Jersey Girl: Snyder Cut. Prý že je to teď dost populární termín. 

Film týdne
Hidari by měl být samurajský film a jeho tvůrci se rozhodli natočit ho s pomocí stop-motion amimace. Takže to má docela styl, ale je sakra náročné dotáhnout do konce. Momentálně vybírají peníze na kickstarteru, takže pokud se vám jejich video líbí, můžete je podpořit

Televizní drsňáci týdne
Zdánlivě obyčejní chlápci, kteří vás v případě nutnosti rozstřílí na kusy, vyhodí do vzduchu nebo v pokud si to situace žádá, nechají bez milosti zlikvidovat, i kdybyste byli příbuzní. Tony Soprano a Walter White. Je ale větší borec mafián z New Jersey, nebo král drog z Nového Mexika? 

Fňukna týdne
Zachary Levi mi není zrovna sympatický a pokud mu druhý Shazam zajistí nějakou hezkou roli v dlouhém seriálu a on zmizí z kin, budu jedině rád. Jeho druhý komiksový pokus skončil jako strašlivý propadák, ale Levy teď všem fanouškům (je jich asi sedm) chce velmi emocionálně říct, jak moc dobré to bylo, kdyby to všechno bylo takové, jak si on a lidi na place přáli. Nejsem si úplně jistý, že by to filmu pomohlo. 

Postavy týdne
Povedené Dungeons & Dragons: Čest zlodějů je podle slavného RPG, to asi víte. A tvůrcům logicky přišlo jako dobrý nápad dát hráčům možnost, aby si filmové hrdiny zasadili i do svých dobrodružství

Song týdne
Pokud jsem si na  Dungeons & Dragons: Čest zlodějů něco úplně nevychutnal, byl to závěrečný song od Tame Impala. Není to zlé, ale tak nějak mi to k fantasy nesedí, ať už k hrdinské, nebo komediální. Ale třeba budete mít jiný názor. 

Konec týdne
Před pár lety Cameron Diaz ukončila hereckou kariéru. Nikde to moc nevytrubovala, prostě jen přestala hrát a začala se věnovat rodině. Letos ji ovšem uvidíme v akční komedii Back in Action, na velký návrat to ale nevypadá, protože po ní prý zase končí. Prý jí chybí její děti a být šestnáct hodin na place už není nic pro ni. Back in Action se letos objeví na Netflixu, tak pak bude moci každý usoudit, jestli je to škoda, nebo ne. 

Recenze týdne
Čtvrtý John Wick se líbí. A líbí se i lidem, jako je Critical Drinker, na jehož kanále najdete velmi osobité recenze, respektive velmi osobitě pojaté. 

Kaskadéři týdne
Čtvrtý John Wick je film, u kterého dostali nejlepší kaskadéři a choreografové možnost ukázat světu, co umí. A jak moc je jejich práce baví, i když rozhodně není jednoduchá a dost často taky bolí. Už by sakra tu svou kategorii na Oscarech mít měli. 

Duel týdne
Do_od se vás minule ptal na ne nejlepší, ale nejhezčí western. Tanec s vlky, filmy Sergia Leoneho, Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem, Tenkrát na západě… tenhle žánr toho nabízí fakt hodně. 

Dnes vzhledem k premiéře Cti zlodějů chceme vědět, jaký je podle vás nejlepší fantasy film 21. století, když nepočítáme Pána prstenů, Harryho Pottera a Čest zlodějů. Názvy pište do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (26)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace