Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál o klasice Americké graffiti a dubnové Filmy v síti


ikona
Mr. Hlad
american graffitiana de armaschris evansfilmy v sítifrancis ford coppolageorge lucasghostedmoviezone livemz live speciál
Vydejte se do šedesátých let s Georgem Lucasem a připravte se na nálož novinek na streamu 

A i v poslední březnový týden pro vás máme dvojitou dávku videí. Ty se sice nejdříve ohřály na našem Herohero, ale teď už jsou obě venku i všude tam, kde jste zvyklí. Tak doufáme, že vám zpříjemní víkend, ovšem pokud byste si je chtěli pustit kdykoliv jindy, rozhodně vám v tom nebudeme bránit. 

Nejdřív tu máme MovieZone Live Speciál s filmem George Lucase, ve kterém překvapivě nejsou žádné světelné meče ani rytíři Jedi. Posvítili jsme si totiž na jeho Americké graffiti. Jeho výlet do šedesátých let do malého kalifornského městečka, kde se čtveřice kamarádů pokouší balit holky, závodit v autech a přemýšlet o budoucnosti, je dnes klasika, ale její vznik nebyla žádná sranda. Speciál si můžete pustit na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. A kdybyste chtěli MovieZone Live Speciál ohodnotit na CSFD, budeme rádi. 

A pak tu máme nové Filmy v síti. Blíží se duben, tak je potřeba, aby se člověk připravil na to, co nabídnou streamovací služby. Máme tu Chrise Evanse a Anu de Armas v Ghosted, ale i spoustu dalších zajímavých věcí. Třeba za jak dlouho se na stream podívá čtvrtý John Wick. Filmy v síti najdete na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A kdybyste nás chtěli podpořit, budeme rádi, když to uděláte na Herohero, kde se naše videa objevují s předstihem a kde můžete pokládat přednostně dotazy do MovieZone Live. 

Pusťte si i naše starší videa: 

MovieZone Live #198

Na pivu s Civalem a Čestmírem Strakatým

MovieZone Live Speciál o klasice Hodný, zlý a ošklivý

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (2)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace