Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Král upírů a návrat Vetřelce


ikona
Mr. Hlad
alienazraelbenedict cumberbatchbook of clarencejames mcavoyna obzorunicolas cagenosferaturomulus
Návrat legendárních monster, druhý díl hitu pro pejskaře a návrat do Wind River 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V absurdní komedii Zahradník Jiřího Havelky se bude majitel zahrádky bude pokoušet bojovat proti zámeckému pánovi, který si brousí zuby na jeho pozemek. V thrilleru Longlegs bude Maika Monroe pátrat po vrahovi, který má možná nadlidské schopnosti. 

V hororu Nosferatu Roberga Eggerse se mocný upír z Transylvánie vydá do Německa hledat svou lásku a sát krev. V thrilleru Wind River: The Next Chapter se nevrátí Taylor Sheridan ani herecké hvězdy, ale bude se párat po sériovém vrahovi. 

V akčním thrilleru Azrael musí Samra Weaving utéct před ženami, které se ji pokoušejí obětovat tajemnému monstru. V hororu Alien: Romulus se vrátí vetřelec a bude terorizovat skupinu mladých hrdinů na vzdálené planetě. 

V pokračování hitu Gump 2 se vrátí jak psí hrdina, tak i Richard Krajčo. Záporáka si zahraje Štěpán Kozub a děj se má točit okolo Gumpovy ségry Jenny. Ve Spy Kids: Armageddon budou mladí špióni bojovat proti programátorovi nebezpečného viru. 

The Book of Clarence se podíváme do roku 29 našeho letopočtu, kdy se Clarence pokouší finančně využít faktu, že zná Ježíše Krista. V thrilleru Blood for Dust se obchodní cestující dostane do nebezpečí, když se nechá bývalým kolegou ukecat k nelegálnímu kšeftu. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace