Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Johna Wicka už chystá další akční nářez


ikona
Mr. Hlad
bellachad stahelskijohn wicksamara weaving
Samara Weaving proti newyorskému podsvětí 

Ať už to s pátým Johnem Wickem dopadne jakkoliv, jeho tvůrce Chad Stahelski bude mít práce až nad hlavu. Jeho jméno je spojované se spoustou projektů a my nejvíc doufáme, že se konečně vrhne na toho Highlandera s Henrym Cavillem. Ale ať už se jako režisér rozhodne pro cokoliv, ještě víc toho bude produkovat. Jeho společnost 87eleven Entertainment je dnes místo, kde vznikají zajímavé, nápadité a často nepříliš drahé akčňáky jako Nikdo, Šílená noc nebo Bullet Train. A teď tu hodlá dohlížet i na novinku Bella

Pochopitelně půjde opět o akční podívanou a opět o velmi stylizovanou. Má se odehrávat v osmdesátých letech v New Yorku, kdy město zachvátila vlna zločinu a její obětí se stal i zkušený detektiv a otec titulní hrdinky. Ta se tedy rozhodne na vlastní pěst vypátrat, kdo poslal tátu do nemocnice a vyříkat si to s ním. I kdyby ten někdo měl mít policejní placku. Nezní to příliš originálně, co? No ne. Ale přesně o to svým způsobem filmu jde. 

Bella má být akční nářez pojatý jako žánrová béčka z osmdesátých let se sexy drsňačkou v hlavní roli. Těžko si představit někoho vhodnějšího než Samaru Weaving, které tahle poloha sedí jako málokomu v současném Hollywoodu. My jí v redakci hodně držíme palce a Bella by mohl být přesně ten film, který ji vykopne do první ligy. Režírovat bude Larysa Kondracki. Ta má za sebou krom spousty seriálů i hodně chválené drama s Rachel Weisz Informátorka. 

---

Vytáhni v hospodě: To, že Samara Weaving je neteř Hugo Weavinga, asi víte. Na plátně se potkali už v jejím celovečerním debutu, detektivce Mistery Road. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace