Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #710 o Johnu Wickovi a Indiana Jonesovi


ikona
do_Od
Counter Strike 2fanoušciJohn WickStar Warsvíkendový výplachZack Snyder
Co dobrého mají na svědomí fanoušci Snydera, jaké nové LEGO budete chtít domů a je neprůstřelný oblek z Johna Wicka realistický? 

Líný výplach

Fanoušci týdne

Říkejte si o snyderfans co chcete, nemůžete jim ale upřít jejich odevzdanost a zápal pro věc. Teď se například povedlo na blížící se SnyderCon (třídenní oslava Snyderovy komiksové trilogie) fandům vyprodat lístky během pouhých čtyř minut. A to přitom byly dražší, než naposled. Holt loajalita. Naštěstí jdou ale peníze na prevenci sebevražd, takže naprosto bez ironie chválím.

Oblek týdne

Normální člověk by nepřežil ani jeden wickovský film, natožpak čtyři. Dokonce i Baba Yaga sám ale k tomu, aby mohl fungovat a kosit záporáky po stovkách, potřebuje menší technickou výpomoc - konkrétně v podobě speciálně šitých neprůstřelných obleků na míru. A týpci z Hacksmith Industries se teď jeden takový rozhodli doopravdy vyrobit.

Teorie týdne

U Johna Wicka pak ještě chvíli zůstaneme. V rámci proma na čtvrtý film se teď režisér Chad Stahelski a hlavní hvězda filmu Keanu Reeves stali ve Vanity Fair, aby reagovali na pár fanouškovských teorií. No a člověk skutečně žasne nad tím, co lidé občas vymyslí.

Oznámení týdne

Fandové multiplayerových stříleček tento týden zažili předčasné Vánoce, když jim Valve oznámilo dlouho spekulované pokračování ke klasice Counter Strike. Jak moc bude dvojka jiná oproti původní hře pak ukazuje i tento kratičký trailer.

Rozhovor týdne

Pardon, svojí klasiky Hot Ones se ve výplachu prostě nevzdám. Tentokrát totiž zašel na pokec ke křídlům Bob Odenkirk a opět to byla dojemná, vtipná a celkově příjemně strávená půlhodinka.

LEGO týdne

Mysleli jste si, že LEGO Roklinka bude vrcholem téhle stavitelské sezóny? Kdepak! Hračkářský gigant ve spolupráci s Disneym totiž čerstvě odhalil nové sety s tématikou Indiana Jonese a...jo, je mi jedno, jestli budu muset vybourat zeď, aby se mi to do bytu někam vlezlo. Tohle musím mít. K dispozici jsou pak ještě tyto dva sety.

Herní trailer týdne

Nebyl by to pořádný výplach, kdyby nedošlo na Star Wars. Nebojte, tentokrát bude řeč o těch herních, které aspoň za něco stojí. Blíží se totiž vydání pokračování hitu Jedi Fallen Order s názvem Jedi Survivor, které nyní tvůrci představili v parádní příběhové ukázce. Cal Kestis a jeho parta by snad nemohli dorazi v lepších časech...

Art týdne

Blu-ray seriálové pecky The Last of Us nejspíš skončí ve sbírce většiny skalních fanoušků. Já mezi ně rozhodně patřím, a nic mi neudělalo větší radost, než zjištění, že tahle sběratelská laskomina dorazi i s přenádherným steelbookem. Snad jich tedy bude dost a budou k dosání i u nás. Podívat se na něj mezitím můžete tady

Ohled za kariérou týdne

Roger Deakins je kameramanská legenda s nepočtem nominací na Oscara, plešouny ale paradoxně začal dostávat až na sklonku své kariéry s Blade Runnerem 2047 a válečnou peckou 1917. O to víc vás teď překvapí, jaké ze svých filmů má vlastně nejraději on, a co zajímavé o nich říká.

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal, v jakém filmu byl podle vás Michael Cain nejhorší. Asi je třeba upřesnit, že Michael Cain byl skvělý i v bídných filmech, pár nápadů jste ale stejně měli.

Dneska dáme dotaz, který nesouvisí vůbec s ničím a napadl mě úplnou náhodou, protože jsem se včera znovu rozplýval nad genialitou a nádherou Tenkrát na Západě. Zajímá mě, který western je podle vás ne nejlepší, ale nejhezčí. Řešíme tedy zejména kameru, rámování a tak dále. Názvy pište do předmětu, v textu se můžete rozepsat.

A za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace