Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Záznam MovieZone Live #198 o Johnu Wickovi, Velrybě, Shazamovi a Dungeons & Dragons


ikona
Mr. Hlad
american graffitibrendan fraserDungeons & Dragonsgeoge lucasheroheroidris elbajohn wickkeanu reevesluthermoviezone livescreamwhale
Keanu Reeves, Luther a výlet do šedesátých let s Georgem Lucasem.  

Už jsme se zase chvilku neviděli, takže to napravíme a chystáme pro vás další MovieZone Live, které je pořádně nabité. Probrali jsme v něm návrat akční ikony John Wick: Kapitola 4, povedenou fantasy Dungeons & Dragons: Čest zlodějůdvojku Shazama, filmového Luthera, cestu do pravěku s Adamem Driverem 65Velrybu s oscarovým Brendanem Fraserem, šestý Vřískot, detektivku Bostonský škrtič, seriál The Last of Us nebo dokument Pornhub: Sex, prachy a internet. A zodpověděli jsme spoustu vašich dotazů. 

MovieZone Live najdete jako vždycky na Youtube a audioverze na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Ohodnotit nás můžete na CSFD a kdybyste nás chtěli podpořit, budeme rádi, když to uděláte na Herohero. Vypneme vám za to reklamy, budete mít možnost pokládat nám přednostně dotazy do dalšího MZ Live a taky tam s předstihem najdete naše další videa, už teď si tam můžete pustit MovieZone Live Speciál o klasice George Lucase Americké Graffiti.   

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace