Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál o Mizerech a Pivo s držitelem českého lva za Il Boemo


ikona
Mr. Hlad
bad boysčeský levil boemojan macolajerry bruckheimermartin lawrencemichael baymizerovémoviezone live speciálna pivu s civalemwill smith
Akční pecka od Michaela Baye a rozhovor s Janem Macolou, producentem Il Boemo.  

Máme tu pro vás další dva podcastové kousky a tentokrát se to povedlo namíchat moc hezky. Na své si přijdou fandové umění a českých filmů, ale i hollywoodské podívané. V obou případech se ovšem budou řešit kousky, které rozhodně stojí za pozornost. 

Už minulý týden jste si na Herohero mohli postit nové Na pivu s Civalem a to je teď venku i na všech našich klasických kanálech. Cival si povídal s čerstvým držitelem Českého lva Janem Macolou, producentem výpravné historické podívané Il Boemo. Rozhovor najdete jako vždycky na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast a pokud byste Na pivu s Civalem chtěli ohodnotit na CSFD, stačí kliknout. 

Venku je však i nový MovieZone Live Speciál. Není to žádný macek, protože o čem si budeme povídat, jsme vymýšleli na poslední chvíli, ale přesto jsme debut Michaela Baye Mizerové probrali hodně poctivě. A oba jsme samzřejmě dostali chuť si ho zase pustit. I MZ Live Speciál o Mizerech najdete na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast a ohodnotit ho můžete na CSFD. Budeme taky rádi, když nás začnete odebírat na Herohero, kde se naše videa objevují s několikadenním předstihem a kde dostanete možnost pokládat nám otázky do MovieZone Live. 

Pusťte si i naše starší videa

MovieZone Live #197

MovieZone Live Speciál: Hodný, zlý a ošklivý

Encyklopedie akčního filmu: Akčňáky s ostrýma holkama

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (6)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace