Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Creed a Rocky do toho pořádně šlápnou


ikona
Mr. Hlad
creedcreed iiimichael b. jordanrockysylvester stallone
Kolik velkých boxerských příběhů s Creedem a Rockym vlastně uvidíme?  

Když se v Hollywoodu zrodí hit, hned to tam pořádně ožije. Ne že by někdo čekal, že by třetí Creed skončil jako propadák, ale ty tržby jsou rozhodně překvapivé. A hlavně se ukázalo, že boxerská série může fungovat i bez Rockyho a Slye, což tvůrcům dává spoustu možností do budoucna. A vypadá to, že je hodlají využít úplně všechny, protože Creed do toho nejspíš v následujících letech pořádně šlápne. Michael B. Jordan spolu s Amazonem plánují celý filmový vesmír. 

Asi můžeme počítat s tím, že dřív nebo později dorazí regulérní čtyřka Creeda a v plánu jsou podle všeho ještě minimálně dva projekty. Jeden by se měl zaměřovat na dceru hlavního hrdiny, hluchoněmou Amaru, která podle všeho po tátovi podědila boxerské nadání i chuť postavit se mezi provazy. Dalším je pak možná trochu nečekaně anime ze světa Rockyho a Creeda. Jordan je údajně hodně velký fanda anime a inspiroval se jím i při režii svého debutu, ale o čem by to celé mělo být, to zatím nevíme. 

Připomeňme ještě to, že vloni v létě se začalo mluvit o spin-offu Drago, ve kterém by se měl vrátit Ivan Drago v podání Dolpha Lundgrena i jeho syn Viktor. Florian Munteanu dorazil i ve trojce Creeda a studio se možná pokouší udržet ho tak v povědomí fanoušků. Scénář píše Robert Lawton a i když mělo jít původně o film, teď se údajně zvažuje možnost, že by z Draga byla minisérie. Ve hře by snad údajně mohl být i projekt, který by byl prequelem Rockyho. Jak se k celé věci staví Stallone, jenž se dlouhá léta pře o práva na značku s producentem Irwinem Winklerem a jeho rodinou, zatím nikdo neví. Jak byste se na filmový vesmír Rockyho a Creeda tvářili vy? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace