Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live o filmových dvojčatech a Cival na pivu s Adamem Vaculou ze Zlaté labutě


ikona
Mr. Hlad
Proč se v kinech často objevují dva filmy se stejným tématem? A co z toho má divák? A jak se hvězdě Zlaté labutě hrálo s Anthonym Mackiem?  

Nejnovější nabídka videí a podcastů je docela šťavnatá a má nějaké dvě a půl hodiny. A na své si přijdou jak fandové domácí tvorby a nastupujících českých hereckých hvězd, tak i milovníci… no, já vlastně moc nevím, kam zařadit náš nejnovější MovieZone Live Speciál. 

V každém případě si můžete pustit Na pivu s Civalem. Před mikrofon si pozval Adama Vaculu, herce Divadla pod Palmovkou, fotografa a sympaťáka, který teď hraje v seriálu Zlatá labuť a má za sebou i práce na velkých zahraničních produkcích. Takže pokud vás zajímá, jak moc velký sympaťák je Anthony Mackie nebo jak se dostal k Jacku Ryanovi, nasaďte si sluchátka. Na pivu s Civalem a Adamem Vaculou najdete na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast, pořad pak můžete ohodnotit na CSFD

Dál tu pak máme MovieZone Live Speciál, v němž se podíváme na filmová dvojčata. Ano, s malým „D“, řeč totiž nebude o komedii s Arnoldem Schwarzeneggerem a Dannym DeVitem, ale o filmech, které měly podobné téma a premiéru ve stejné době. A je jich podstatně víc než jen Sopka a Rozpoutané peklo nebo Armageddon a Drtivý dopad. I MovieZone Live Speciál najdete na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Ohodnotit ho můžete na CSFD a pokud byste nás chtěli podpořit v tom, co děláme, budeme rádi, když to uděláte na Herohero, kde naše videa můžete vidět s předstihem a dostanete přednost při pokládání dotazů v MovieZone Live. Už teď tam najdete nové Na pivu s Civalem, ve kterém si povídal s producentem Janem Macolou, který si odnesl Českého lva za Il Boemo. 

Pusťte si i naše starší videa: 

MovieZone Live #197

MovieZone Vs. Stanley Kubrick

MovieZone Live Speciál: Dědictví aneb Kurvahošigutentag

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace