Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se objeví v pokračování Wind River?


ikona
Spooner
jason clarkeKari Skoglandscott eastwoodtaylor sheridanwind river
Kdo dorazí místo Jeremyho Rennera a Elizabeth Olsen? 

Je to týden, co jsem po dlouhé době viděl znovu režijní debut Taylora Sheridana Wind River. A musím říct, že je to pořád strašně atmosférická a mrazivá pecka se silnými charaktery, která zraje jako víno. Poněkud nečekané pokračování už je pak na cestě a natáčení začíná právě v těchto dnech. Bohužel ale u toho nebude nejen oblíbený tvůrce Taylor Sheridan, ale ani Jeremy Renner s Elizabeth Olsen. Za kameru si tentokrát sedne o něco menší jistota, tedy režisérka Kari Skogland, která má za sebou zejména marvelovský seriál Falcon and the Winter Soldier či Štvance IRA. A nyní už se nám do mrazivé a neúprosné přírody stěhují i nějaké ty známé tváře.

K obsazení sequelu s názvem Wind River: Next Chapter se totiž přidává mladý Scott Eastwood, jenž bude moci v atmosférické látce prokázat, že má podobné charisma jako jeho legendární tatínek. Dále pak uvidíme Jasona Clarkea z Everestu či obludného Terminátora Genisys a doplní je ještě nepříliš známý Chaske Spencer, jenž na sebe upozornil v nedávné minisérii Angličanka s Emily Blunt, kde ukázal, že má slušné charisma. Zkrátka nikterak zvučná jména, do drsného prostředí plného vražd by ovšem mohly skvěle zapadnout.

Sluší se však doplnit, že hlavním hrdinou tentokrát bude Chip Hanson z prvního dílu s tváří Martina Sensmeiera. Brácha zavražděné dívky z jedničky byl sice dříve průšvihář, v sequelu ovšem seká latinu a coby stopař bude pomáhat při vyšetřování série rituálních vražd. Jenže brzy přestane vědět, zda se má přidat na stranu policie, indiánské rezervace či člověka, co vzal věci do svých krvavých rukou. Námět nezní špatně, na jedničku bude ovšem i tak zatraceně těžké navázat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace