Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve na Nespoutaného Djanga a Návrat do budoucnosti


ikona
Mr. Hlad
christoph waltzjamie foxxkino aeroleonardo dicapriomichael j. foxnávrat do budoucnostinespoutaný djangopopkulturní milníkyquentin tarantinorobert zemeckisscala
Na březen pro vás máme dvě filmové lahůdky 

I v březnu pro vás máme filmové klasiky, které si budete moci vychutnat na velkém plátně v Praze i v Brně. Tentokrát se můžete těšit na Quentina Tarantina a jeho poctu westernům, která mu vynesla Oscara za scénář, a na sci-fi klasiku Roberta Zemeckise s nejstylovějším strojem času, jaký se kdy ve filmu objevil. 

Do Prahy přicválá Nespoutaný Django a spolu s ním i Jamie Foxx a Christoph Waltz, kteří si vyšlápnou na burany, rasisty, otrokáře a Leonarda DiCapria. Jeden z nejlepších filmů Quentina Tarantina budeme promítat v pražském kině Aero v pondělí 13. března ve 20:30 a lístky můžete kupovat tady

Brno se dočká klasiky Návrat do budoucnosti. Michael J. Fox se tu s pomocí DeLoreanu přesune do padesátých let, bude muset zařídit, aby se do sebe zamilovali jeho rodiče, z táty udělá tvrďáka a vynalezne rock and roll. A vy u toho budete moci být ve čtvrtek 16. března ve 20:30 a tradičně v kině Scala. Lístky kupujte tady. Tak přijďte, obě ty pecky za to stojí. Ale to moc dobře víte. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace