Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: čtvrtý John Wick je obří adrenalinová jízda


ikona
do_Od
Chad StahelskiJohn Wick: Chapter 4Keanu Reevesprvní reakce
První diváci jsou ze čtvrtého Wicka nadšení. Co se povedlo? 

Premiéra čtvrtého Johna Wicka proběhne sice až koncem března, už nyní ale měli někteří fanoušci a novináři v zámoří možnost vidět hotovou verzi takřka tříhodinového filmu, a jejich dojmy a reakce tak pomalu vylézají na internet. A co se o filmu zatím píše?

Asi nejdůležitější zprávou je, že onu přemrštěnou stopáž v kině příliš nepocítíte, poněvadž si tvůrci údajně dali záležet s tempem akce, takže se nikdy nebudete nudit, ale zároveň vás akční hody ani nikdy neunaví. Scott Mendelson z Forbes pak uvedl, že se z technického hlediska jedná o jeden z nejlepších hollywoodských akčních filmů, co kdy vznikl. Vizuálně strhující pasáže berou dech a někdy člověk přemýšlí, jak se něco takového vůbec povedlo bezpečně natočit.

Nikoho pak při takové délce asi nepřekvapí, že film má na poměry série o něco epičtější příběh (padají spojení jako řecká tragédie) a už se nejedná o obyčejný akčňák za pár šupů, ale vyložený blockbuster se vším všudy. S tím se pojí i to, že film vypadá skutečně náramně dobře, některé záběry jsou jak z jiného světa a v kombinaci s adrenalinovým tempem je to jízda, jaká tady prý už dlouho nebyla.

Mezi herci se pak nejvíc chválí Rina Sawayama, která by si prý zasloužila vlastní spin-off, a samozřejmě hlavně Donnie Yen, který je jako vždy perfektní. Obecně se vlastně moc kritiky zatím neobjevilo, a to ani od novinářů z jindy přísnějších serverů jako IndieWire nebo Slashfilm. Zkrátka a dobře to vypadá, že obří ambice čtvrtému Wickovi záda naštěstí nezlomily a do kin se tak pořád ještě zkraje roku řítí jeden z nejlepších akčních filmů roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace