Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v novém Vetřelci?


ikona
Spooner
Fede Alvarezvetřelec
Kdo nahradí Ripleyovou a spol.? 

Že se na nás chystá další snímek ze světa legendárního Vetřelce, jste už asi zaznamenali. Jelikož na tom ovšem franšíza není po propadáku Vetřelec: Covenant zrovna nejlépe a tvůrci se budou muset hodně snažit, aby si opět získali fanouškovskou důvěru, zkusí se to tentokrát jinak. Po vzoru úspěšného nového Predátora se tedy ikonický emzák stěhuje na streamovací Hulu a dočká se poněkud menšího měřítka. A místo Ridleyho Scotta či dlouho diskutovaného Neilla Blomkampa ale na režijní židličku usedne Fede Alvarez, jenž má na triku remake Evil Dead či hitovku Smrt ve tmě. S hororovým žánrem a budováním atmosféry má tedy rozhodně své zkušenosti. A nyní už víme, koho všeho bude mít před kamerou.

Stejně jako v případě Predátora, ani zde se nespoléhá na žádné hvězdy či známá jména. Sází se totiž převážně na seriálové tváře. Už dlouho se ví, že si hlavní roli zahraje Cailee Spaeny ze Zlých časů v El Royale nebo Mare z Easttownu a její postava je srovnávána s legendární Ripleyovou. Což je srovnání, z něhož už snad předem nemůže vyjít vítězně. Na place ji pak doplní Isabela Merced z pátých Transformers, druhého Sicaria či loňské komedie Rosaline. 

Dále už je to pak čtení pro hodně seriálové diváky. V novém Vetřelci se totiž objeví taky mladý Archie Renaux z netflixovské fantasy Světlo a stíny, David Jonsson ze seriálu Sektor a Spike Fearn, jenž se mihnul v loňském Batmanovi a oceňovaném dramatu Aftersun. Prostě jména, která vám na první dobrou většinou nic neřeknou a mohou stejné jako Amber Midthunder jen příjemně překvapit. Už tedy jen doplníme, že by se děj měl odehrávat na vzdálené kolonii, kde se skupinka mladých lidí setká s našim titulním starým známým. Tak uvidíme, zda nás čeká podobné příjemné překvápko jako u zmiňované Kořisti.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace