Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #707 o Creedovi a Mandalorianovi


ikona
Mr. Hlad
creedjake gyllenhaalmandalorianrockystranger thingsstreet fighterteenage mutant ninja turtlesvíkendový výplach
Jak zní titulní song k šestému Vřískotu? Proč se nabušil Jake Gyllenhaal? A co všechno se odehrálo v Rockym a Creedovi?  

Opožděný výplach

Komiks týdne
Popravdě docela by mě překvapilo, kdybyste usínali s myšlenkou na to, jestli by Želvy ninja zmlátily hrdiny herní série Street Fighter. Ale soudit nikoho nebudu. Na druhou stranu někomu přišlo jako zajímavý nápad postavit tyhle dvě slavné série proti sobě alespoň v komiksu. Vsadíte si na M. Bisona, nebo na Leonarda

Lovecraft týdne
Adaptace V horách šílenství od H.P. Lovecrafta se nejspíš ještě dlouho nedočkáme. Pokud vůbec. Je to obrovská škoda, ale když ho do kin nedostal ani Guillermo del Toro, tak máme asi fakt na nějakou dobu smůlu. A když se podíváme na tuhle amatérskou, ale parádní práci, zamrzá to ještě víc.  

Recap týdne
Vyznat se v sériích Rocky a Creed není popravdě zrovna složité, ale pokud si přeci jen potřebujete před třetím a dost povedeným Creedem připomenout, co všechno se v tomhle boxerském universu odehrálo a kdo dal komu po držce a proč, stačí kliknout. 

Adaptace týdne
Máloco je v současné době takový fenomén jako Stranger Things. Krom seriálu máme i knížky, komiksy a spoustu dalších volovin a teď to vypadá, že se letos dočkáme i divadelní hry The First Shadow. Alespoň v Londýně. Děj se má odehrávat v roce 1959 a točit se bude okolo mladého Jima Hoppera a mladé rodiny, které přijela do městečka začít znovu a nebude to mít vůbec snadné

Mandalorian týdne
Mandalorian je zpátky s třetí sezónou a klasicky na něj koukají i lidi, co si zapisují každý prd, aby pak mohli na youtube natočit video o tom, co jste vy určitě neviděli nebo nevěděli. Díky za ně. Někdo to dělat musí. 

Drsňák týdne
Jake Gyllenhaal už za sebou pár akčních rolí má a očividně ho pořád baví. Pro Amazon chystá s Dougem Limanem remake béčkové klasiky Road House, kde si zahraje vyhazovače a bývalého zápasníka MMA. A na MMA se s ním asi i podíváme a Gyllenhaal se kvůli tomu dostal docela do formy. Docela dost. 

Lego týdne
Disney slaví sto let a to znamená, že slaví i Pixar. Dost možná nejlepší pixarovka vůbec Vzhůru do oblak navíc slaví dost stylově, protože se objevilo Lego se slavným létajícím domem. Za šedesát dolarů může být váš

Song týdne
Ještě pár let zpátky měl každý velký film i song, který nazpívala nějaká superhvězda a nastříhal se k němu klip z filmových scén. Poslední dobou to však už nevídáme, ale Vřískot 6 to přeci jenom zkusil a spolu s ním i Demi Lovato. Výsledkem je Still Alive. 

Tribute týdne
V jednašedesáti letech zemřel Tom Sizemore. Herec, ze kterého se nikdy nestala velká hvězda, ale menších rolích ve velkých filmech zatraceně hodně. Zachraňte vojína Ryana, Černý jestřáb sestřelen, Nepřítel státu, Pravdivá romance… ale bohužel drogy jsou svinstvo. Tak si Sizemorea připomeňte. 

Duel týdne
Minule jsme chtěli vědět, kde se vám nejvíc líbil Paul Rudd. Sedl vám v seriálových Přátelích, nových Krotitelích duchů, komedii I Love You, Man nebo Bezmocné. 

Dnes se samozřejmě odpíchneme od Creeda a zajímá nás, jaký je podle vás nejlepší boxerský film krom sérií Rocky a Creed. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (29)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace