Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje nového Hellboye?


ikona
Spooner
brian taylorhellboyJack Kesymike mignolathe crooked man
Kdo ztvární rudého hrdinu po Ronu Perlmanovi a Davidu Harbourovi?  

Je to několik dní, co komiksové fanoušky překvapila zpráva o dalším návratu rudého hláškujícího hrdiny Hellboye. A ne, ani tentokrát u toho nebude do třetice Guillermo del Toro s Ronem Perlmanem a už vůbec se po minulém propadáku nevrátí David Harbour či režisér Neil Marshall. Studio Millenium Films totiž plánuje další restart a o scénář se vůbec poprvé postará autor předlohy, Mike Mignola, jenž si chce další příchod démonického borce na plátna pro jistotu pohlídat. Jenže tím dobré zprávy v podstatě končí. Snímek totiž natočí Brian Taylor, jenž nám sice společně s Markem Neveldinem přivedl parádní Zastav a nepřežiješ, pak to šlo však s jeho kousky od desíti k pěti a natáčet se bude v ráji laciných béček – v Bulharsku. A nyní se do projektu přidává další kousek skládačky, z něhož asi nebudou fanoušci zrovna moudří – titulní představitel.

Pokud byste totiž čekali, že po vzoru Harboura a Perlmana ztvární Hellboye opět poněkud známější tvář, tak jste na omylu. Novým Hellboyem se totiž stává Jack Kesy, což je jméno, jež jste pravděpodobně nikdy neslyšeli. Nepříliš známý herec má za sebou jen vedlejší štěky v druhém Deadpoolovi, thrilleru Bez výčitek či 12 hrdinech a bude se jednat o jeho první výraznou hlavní roli. Stále je samozřejmě ve hře šance, že našli tvůrci ideálního představitele, co se pro ikonickou postavu dokonale hodí. 

Zatím to ale vypadá, že tvůrci zkrátka nemají moc peněz na rozhazování a sáhli po tom levnějším jméně na trhu. Samozřejmě ale budu rád, když nás Kesy příjemně překvapí. Doplňme tedy, že Hellboy: The Crooked Man bude vycházet z komiksu, který u nás vyšel pod názvem Paskřivec, v němž se hrdina s mladým agentem podívá v 50. letech do malé vesničky, v níž řádí mocný démon. A Hellboy s ním má cosi společného. Natáčení začne už velmi brzy, tak uvidíme, zda nás nová verze dokáže mile překvapit.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace