Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live speciál o Robinu Hoodovi, Filmy v síti a pivo s Adamem Vaculou


ikona
Mr. Hlad
adam vaculaalan rickmanencyklopedie akčního filmufilmy v sítiidris elbajack ryankevin costnerluthermandalorianmz live speciálnetflixprimarobin hoodskyshowtimetaylor sheridanzlatá labuť
Mando, Keira Knightley, Ted Lasso, Luther na streamu, Robin Hood ve speciálu a rozhovor s hercem Adamem Vaculou 

Tak tu pro vás máme další dva podcastové kousky. Připravíme vás na to, co vám naservírují streamovací služby v březnu a do světa míří i další Civalovo pivo. Ale začneme hezky od začátku. Máme tu březnové Filmy v síti a krom klasických tipů na filmové a seriálové novinky vám v nich představíme dvě nové služby, které to zkoušejí na českém trhu. Probereme si domácí prima+, kde se dá najít pár věcí, jaké byste možná nečekali, ale i ambiciózní SkyShowtime se seriály Taylora Sheridana nebo novým Top Gunem. Bavit se ale budeme i o netflixovské snaze omezit sdílení účtů.

Březnové Filmy v síti si můžete jako vždycky pustit na Youtube a pokud byste dali přednost audiu, jsme klasicky na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A pokud byste nás chtěli v naší podcastové tvorbě podpořit, budeme rádi, když to uděláte na Herohero

Dál tu pak máme MovieZone Live Speciál o dobrodružné klasice Robin Hood: Král zbojníků. Dost možná nejlepší a určitě nejzábavnější adaptace klasického příběhu, ve kterém je Kevin Costner v nejhrdinštější formě a Alan Rickman tu vystřihl dalšího skvělého záporáka. Natáčení ale bylo peklo. I Robina Hooda najdete na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast a MovieZone Lie Speciál můžete ohodnotit na CSFD.

A právě na Herohero najdete s předstihem i nejnovější Na pivu s Civalem, do kterého si pozval herce Adama Vaculu, kterého můžete vidět v Divadle pod Palmovkou v Encyklopedii akčního filmu, v seriálu Zlatá labuť, ale i jako záporáka ve třetí řadě Jacka Ryana. A to původně neměl vůbec plánu věnovat se herectví. Takže předplatitelé z Herohero, klikejte sem. 

Pusťte si i naše další videa

MovieZone Live #197

Na pivu s Civalem a režisérkou animáku Myši patří do nebe Denisou Grimmovou

MovieZone Live Speciál: Vřískot

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (2)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace