Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jeden Wolverine nestačí


ikona
Mr. Hlad
deadpoolhugh jackmanmarvelmcuryan reynoldsshawn levywolverine
Hugh Jackman se ve třetím Deadpoolovi nezastaví 

Marvel na tom není zrovna dobře. Ant-Man nevydělává tolik, kolik by si asi studio představovalo, především to však není moc dobrý film. A bohužel už několikátý v řadě. Jestli se situace zlepší s trojkou Strážců Galaxie, Marvels nebo Bladem, zatím můžeme jen hádat. Ale film, který má nejlepší podmínky zařadit když už ne zpátečku, tak alespoň vyšší rychlost, přijde na konci příštího roku. 

Řeč je samozřejmě o trojce Deadpoola, která zamíří do kin v listopadu 2024. Za kamerou sice sedí rutinér Shawn Levy, ale třeba si vybere lepší chvilku, podstatné však je, že samotný Deadpool se bude moci vyblbnout ve světě MCU, což dává tvůrcům obrovské možnosti experimentovat, blbnout a testovat, co na diváky zabírá. Ovšem i kdyby se chtěli držet na uzdě, pořád tu máme důvod, proč být zvědaví. Vrátí se Hugh Jackman jako Wolverine. A podle všeho ne jednou. 

Jackman teď v rozhovoru řekl, že ho uvidíme ve dvojroli. Co to znamená? To už neprozradil a možností je samozřejmě víc. Můžeme dostat víc verzí samotného Wolverina, protože Deadpool se určitě hodlá odkazovat na multiverse, ale samozřejmě se může objevit i v roli Hugha Jackmana, podobně jako si Ryan Reynolds ve dvojce Deadpoola zahrál Ryana Reynoldse. A nebo to bude nějaká úplně jiná blbina. V každém případě čím víc prostoru Jackman dostane, tím budeme radši. A snad to bude i v dobrém filmu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace