Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: naklonovaný Pattinson a podruhé Tři mušketýři


ikona
Mr. Hlad
dave bautistaeva greengemma artertonmark wahlbergmickey 17na obzoruour man from jerseyrobert pattinsonthe criticthree musketeers
Přežije Andy Samberg drsnou reality show? Kdo jde po krku Marku Wahlbergovi? A proč dělat klon Roberta Pattinsona?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V komedii Self Reliance se Jake Johnson a Andy Samberg zúčastní reality show ve stylu Běžícího muže. Dave Bautista bude v pokračování komedie Můj kámoš špión na školním výletě chránit syna šéfa CIA. 

V thrilleru Our Man from Jersey bude Mark Wahlberg kvůli své bývalé přítelkyni bojovat proti špiónům a odhalovat spiknutí. Bývalý gangster Orlando Bloom musí v Red Right Hand ochránit svou rodinu před starými parťáky. 

Jana Plodková zjistí v komediální romanci Život pro samouky, že ne všechno v životě jde naplánovat. Režisér Parazita naklonuje ve sci-fi Mickey 17 Roberta Pattinsona klon a vyšle ho do vesmíru. 

V detektivce The Critic bude herečka Gemma Arterton pátrat po sériovém vrahovi, který terorizuje Londýn. Regina King si v biografickém dramatu Shirley zahraje první černošskou americkou kongresmanku. 

Tři mušketýři: Milady se čtveřice nejslavnějších hrdinů Alexandra Dumase vrátí do akce, aby srovnala Evu Green. V komediálním dramatu Konečně máme republiku se bude dělit Československo. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace