Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Temného případu míří do kin


ikona
Spooner
al pacinoNic Pizzolattotemný případvince vaughn
Od brutálních vražd do Las Vegas. 

Nic Pizzolatto byl před pár lety docela horkým hollywoodským zbožím. Z původního spisovatele se totiž stal oceňovaný scenárista, který měl na triku jednu z nejlepších televizních sérií dekády – první řadu kriminálního Temného případu, jež patří opravdu k tomu nejlepšímu, co nám kabelovka HBO naservírovala. U dalších dvou řad pak působil jako hlavní tvůrce a vysokých kvalit první štace s Matthew McConaugheym a Woodym Harrelsonem ani zdaleka nedosáhl a u chystané čtvrté sezóny s Jodie Foster už vůbec nebude. I přesto má však jeho jméno pořád jistý scenáristický zvuk a jeho projekty budou asi dlouho budit zvědavost. A nyní se z televize přesouvá do kin a natočí si přitom svůj celovečerní debut.

Známý tvůrce totiž chystá novinku Easy´s Waltz, v níž ale od svých tradičních temných kriminálek dost odbočí. Nabídne nám totiž příběh ne zrovna úspěšného zpěváka a komika, jenž bloudí ulicemi moderního Las Vegas za doprovodu tamních veteránů. Tady to zkrátka na žádnou vraždu nevypadá, jeho celovečerní debut by měl být totiž mixem neprávem zapadlých Proutníků a Zrodila se hvězda. Což je dosti zajímavá kombinace. V castingu pak Pizzolatto zčásti spoléhá na staré známé z Temného případu, na Vince Vaughna a Michelle Monaghan, které doplní filmová ikona Al Pacino a Simon Rex. A to je v případě prvních třech hodně solidní sestava. Pizzolatto si pak samozřejmě sám napíše i scénář. Tak uvidíme, zda se mu bude dařit i v kinech.


Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace