Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #706 o Star Wars a Sebevražedném oddílu


ikona
Mr. Hlad
ant-manmidnight sunsmultiversusstar warssuicide squadvenomvíkendový výplach
Pořídíte si domů Supermana? Jak vypadá nová hra Suicide Squad? A kdo přijede slavit na největší evropské setkání fanoušků Star Wars?  

Řádný výplach

Con týdne
Star Wars si teď dávají tak trochu filmovou pauzu, třetího Mandaloriana ale uvidíme už za pár dní a pokud by vám to nestačilo, můžete v dubnu vyrazit do Londýna na akci nazvanou Star Wars Celebration Europe 2023. Budou tam i Ewan McGregor, Hayden Christensen, Andy Serkis, Rosario Dawson, Billy Dee Williams nebo Mads Mikkelsen. 

Fail týdne
Možná jste zaznamenali hru MultiVersus, která měla být odpovědí na populární Super Smash Bros. Jde o akci, kde si můžou vesele dávat po tlamě hrdinové od DC, ale i od Warnerů, takže třeba Batman s Aryou Stark a Buggsem Bunnym. Před sedmi měsíci ji hrálo 153 000 lidí. Teď je to 1 100. Takže se možná pomalu začneme loučit. 

Kolekce týdne
Superman s Christopherem Reeve je první pořádná komiksovka a dnes filmová klasika. To platí víceméně i o dvojce, ale třetí a čtvrtí díl… no, jdeme dál. Každopádně teď tyhle původní Supermany můžete mít doma v docela pěkném Steelbooku a s hromadou bonusů.

Muzikál týdne
Seriálový Hawkeye je asi to nejlepší, co nám Marvel od čtvrtých Avengers nadělil. A asi si vzpomínáte, že Clint Barton v něm tak trochu trpěl u muzikálu Rogers: The Musical. A trpět můžete i vy, protože tenhle fór se promění v realitu, v kalifornském Disneylandu už se muzikál chystá

Venom týdne
Strategie Marvel's Midnight Suns sice sbírá pochvalné recenze, ale moc se neprodává. Zatím nad ní ale tvůrci nezlomili hůl a vysílají do akce dalšího hrdinu, se kterým můžete dělat bordel. Tentokrát dorazí Venom. 

Gameplay týdne
Herní Suicide Squad: Kill the Justice League zatím z trailerů vypadala jako fajn zábava. Teď ale konečně víme i to, jak bude vypadat samotná hra. A reakce nejsou zrovna nadšené. Mně osobně to připadá jako jeden velký barevný bordel a z hudby mi krvácejí uši. 

Kniha týdne
Asi jste zaznamenali, že Michael Mann napsal knihu Heat 2, napůl sequel a napůl prequel k jeho legendárnímu Nelítostnému souboji. A tahle filmová klasika má i u nás evidentně dost fandů, protože teď vyšla v češtině. Trochu úsměvné je, že u vydavatelství, které se jinak specializuje na brakové romance, ale to je nakonec asi jedno. 

Easter eggy týdne
Jestli se třetí Ant-Man povedl, nebo jen prohloubil současnou marvelovskou marnost, si musí každý ujasnit sám. V každém případě i v něm byla spousta odkazů a pomrknutí na fanoušky, které jste možná minuli. 

Figurka týdne
Nejsem úplně fanda Funko figurek a figurek obecně, ale na druhou stranu určitou úroveň kreativity člověk prostě ocenit musí. Vedle všech těch komiksových, filmových a seriálových hrdinů totiž figurka Medvěda na koksu vypadá vlastně docela zábavně

Duel týdne
Minule se vás do_od ptal, která filmová umělá inteligence je podle vás nejděsivější. Celkem s přehledem to vyhrál Skynet a jeho terminátoři. 

Dnes bychom vzhledem k premiéře nového Ant-Mana chtěli vědět, v jaké roli vás nejvíc bavil Paul Rudd. Názvy filmů a nebo seriálů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace