Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hellboye čeká další restart


ikona
Mr. Hlad
brian taylorhellboymike mignolathe crooked man
Nový pokus pro pekelného superhrdinu 

Komiksovky od DC čeká velký restart, marvelovky jsou v poslední době jedno zklamání za druhým a ostatní superhrdinové se ne a ne rozjet. A přitom by tu prostor byl, minimálně Hellboy Guillerma del Tora s Ronem Perlmanem v hlavní roli ukázal, že dobrý superhrdinský film s unikátním hrdinou a ještě unikátnější atmosférou natočit lze. Trojky jsme se sice nedočkali a už asi nedočkáme, protože oscarový režisér má plný diář a Ron Perlman už mladší nebude, ale s Hellboyem Hollywood počítá. Restart s Davidem Harbourem se moc nevydařil, ovšem pekelný drsňák má evidentně tuhý kořínek, protože Millenium Films ho hodlají vrátit do hry. A zatraceně brzy. 

Nový Hellboy bude opět restart, takže dostane novou tvář i představitele a snad se brzy dozvíme, kdo by jím měl být. Natáčení by totiž mělo začít už v březnu v Bulharsku, kde Millenium Films točí rádi a vznikali tu třeba Conan nebo Postradatelní. Režii dostal na starost trochu nečekaně Brian Taylor, který s parťákem Markem Neveldinem natočil povedené Zastav a nepřežiješ a obstojný horor Mamka a taťka, ale taky nevydařeného Gamera a dvojku Ghost Ridera. Posledních pár let ovšem věnoval seriálu Happy, kde ukázal, že pořád má nápady i energii, tak si snad se studiem bude rozumět lépe než Neil Marshall, jenž to s Hellboyem zkoušel naposledy. 

Takže nemáme herce, ale máme režiséra a máme i zápletku. Nový Hellboy by měl adaptovat povídku The Crooked Man, která u nás vyšla pod názvem Paskřivec, v níž se paranormální vyšetřovatel podíval do Appalačského pohoří, kde tamní vesnici terorizuje démon v podobě lakomce a zloducha, jehož lidé kdysi pověsili a on se vrátil z pekla. A ví o Hellboyovi víc, než by se mu líbilo. Scénář píše poprvé sám tvůrce Hellboye Mike Mignola spolu se spisovatelem Christopherem Goldenem, tak snad to dopadne lépe než posledně. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace