Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Návrat opičáků a Superman proti náckům


ikona
Mr. Hlad
cameron diazguy ritchiehenry cavilljamie foxxkate beckinsalekingdom of the planet of the apesna obzorunicolas cageThe Ministry of Ungentlemanly Warfare
Henry Cavill vyráží za nepřátelskou linii, Kate Beckinsale bojuje s teroristy a opičáci bojují o Zemi 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V komedii  You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah si zahraje značná část rodiny Adama Sandlera a budou řešit velkou slavnost. V Dead Shot bude irský bojovník pátrat po vrazích své manželky. 

Guy Ritchie a Henry Cavill vyrazí ve válečném The Ministry of Ungentlemanly Warfare zabíjet nácky ve velkém. V hororové komedii Přišla v noci budou mladí hrdinové řešit soužití s tchyní. 

V nové verzi sportovního hitu Bílí muži neumějí skákat musí spojit síly dva milovníci basketu, kteří se nemají zrovna moc rádi. Ale jde o prachy. Cameron Diaz se vrací z hereckého důchodu a Jamiem Foxxem točí akční komedii Back in Action

Guy Pearce se v The Convert ocitne uprostřed války dvou maorských kmenů. A ukáže se, že i on je pěkný drsňák. Nicolas Cage bude v hororu Sands and Stones bránit svůj dům a rodinu před vražednými monstry. 

Kingdom of the Planet of the Apes budou opičí kmeny válčit v temné budoucnosti o zbytky lidské technologie. V akčním Canary Black od režiséra 96 hodin bude Kate Beckinsale bojovat proti teroristům. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace