Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Deadpool našel záporačku


ikona
Spooner
deadpoolEmma CorrinHugh JackmanmarvelRyan Reynoldsshawn levy
Deadpool a Wolverine už znají svého nepřítele. 

Deadpool s tváří a hlasem Ryana Reynoldse si dal od kin, i kvůli Disneyho koupení studia 20th Century Fox, menší pauzu. Jelikož ale i dvojka vydělala v kinech solidní balík a pořád se jedná o zatraceně oblíbenou postavu, tak už se comeback drzého zabijáka, kterého je těžké zabít, pomalu blíží. A nevrátí se sám, parťáka mu totiž bude dělat samotný Wolverine Hugh Jackmana. Oba se tak poprvé podívají do MCU, režírovat je u toho bude rutinér Shawn Levy a my všichni doufáme, že si vybere svou silnější chvilku. Natáčení se však možná pomalu blíží, a tak se nám obsazení začíná rozrůstat. A nyní došlo už i na zápornou stranu barikády.

K Reynoldsovi a Jackmanovi se totiž nově přidává Emma Corrin, talentovaná herečka, která o sobě dala velmi výrazně vědět coby princezna Diana v seriálu Koruna a od té doby je o ní docela zájem. Loni jsme ji mohli vidět v dramatu Můj policista či adaptaci Milence lady Chatterleyové a před pár dny získala roli i v hororovém Nosferatu od režiséra Roberta Eggerse. A nyní si mladý britský talent připisuje i svou první velkou blockbusterovou roli. Koho si v novém Deadpoolovi zahraje, zatím není jasné. Podle všeho by se ale měla zhostit právě hlavní záporné postavy. Uvidíme, jak se jí v této poloze bude dařit a zda výrazné ústřední dvojici zvládne zdatně konkurovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace