Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #704 o Breaking Bad a Mariovi


ikona
Mr. Hlad
breaking badlast of ussnapstar warssuper bowlsuper mariovíkendový výplach
Jaké dobroty mají rádi hrdinové Breaking Bad? Byl by Pedro Pascal dobrý Super Mario? A hrajete Snap?  

Zcela naplňující výplach

Kniha týdne
Dát za knížku 1500 Euro, to už je docela dost. Ale pokud jste opravdoví fandové Kubrickova Osvícení, možná, že do té peněženky sáhnete. Vydavatelství Taschen, které se specializuje na luxusní knížky (obsahově i provedením) totiž pro fandy chystá lahůdku

Internet týdne
John Travolta je specialista na restartování vlastní kariéry a už by to asi chtělo, aby se do toho znovu opřel. Jinak bude do konce života točit reklamy na internet ve stylu seriálové klasiky Scrubs. I s hvězdami Scrubs. 

Adaptace týdne
Pedro Pascal teď slaví úspěchy se seriálovým The Last of Us, letos by měl do kin dorazit animovaný Super Mario, a tak by asi nikoho nepřekvapilo, kdyby někdo oznámil adaptaci závodní arkády Mario Kart. A pojal to jako kombinaci obou zmíněných filmů. 

Snap týdne
Marvelovská karetní hra Snap zaměstnává značnou část redakce a upřímně, je to až nečekaně fajn zábava při čekání na tramvaj. Teď začala nová sezóna a podle očekávání se věnuje Ant-Manovi a jeho třetímu filmu. Tak to taky zkuste

Braking Bad týdne
Walter White a Jesse Pinkman sice už dávno crack dovařili, ale vzhledem k tomu, jak velkou stopou zanechali v seriálovém světě, není moc překvapivé, že se vrátili. Sice jen s reklamou, ale i tak je vidíme rádi. 

Hra týdne
Star Wars: Jedi Survivor se blíží, takže pokud jste se někdy chtěli proměnit v rytíře Jedi a kosit to hlava nehlava (a nečekaně často u toho umírat), máte možnost. A jestli si pořád ještě nejste jistí, jestli je to pro vás, mrkněte na gameplay. 

Casting týdne
Dominique Thorne, která si v Black Pantherovi zahrála Riri Williams alias Ironheart, zrovna dobrý dojem nezanechala, ale uvidíme. Byl to první pokus. V každém případě casting absolvovala ještě s Chadwickem Bosemanem a podle všeho si sedli

Animák týdne
Martin Klekner, který pracoval třeba na české hře Kingdom Come: Deliverance, kutí vlastní krátký animák z antického Řecka Heroes of BronzeTady se o něm můžete dozvědět víc a pokud se vám bude líbit jeho video, můžete ho podpořit na Patreonu

Herní klasika týdne
A dáme si ještě jedny herní Hvězdné války. Dark Forces 2 je klasika, kterou si pamatují ti starší hráči, protože tahle pecka vyšla v roce 1997. Fandů má však evidentně pořád dost a jeden z nich se rozhodl zkusit hru překopat – alespoň její kousek – do Unreal Enginu. 

Duel týdne
Minule jsme po vás chtěli, abyste se zamysleli nad tím, které pohádky by byly ideální pro hororový žánr. Ten Krakonoš nebo Tři veteráni nezní špatně. 

Dnes se podíváme na Guillerma del Tora, ten údajně chystá nového Frankensteina, takže nás by zajímalo, jaký film Guillerma del Tora máte nejradši. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace