Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vs. Tony Scott a Cival na pivu s Janem Hřebejkem


ikona
Mr. Hlad
beverly hills copenemy of the statejan hřebejklast boyscoutman on firemoviezone livemoviezone vs.na pivu s civalemtony scotttop gun
Režisér našlapaných akčňáků a rozhovor s režisérem Pelíšků 

Máme tu pátek a s ním nejen příslib dvou volných víkendových dnů, ale taky nové video a podcast. A tentokrát jsme si to vážně užili. Po delší době jsme se totiž vrátili k MovieZone vs., kde jsme zatím probírali Stanleyho KubrickaJima CarreyhoWilla Smithe nebo Ridleyho Scotta. A když už jsme zvládli jednoho Scotta, nebylo by fér přehlížet toho druhého. Takže jsme pro vás natočili MovieZone vs. Tony Scott. 

Možná trochu méně slavný a méně ambiciózní z bratrské dvojice s námi už bohužel není, takže jeho filmografie se už nerozšíří, ale vzhledem k tomu, že v ní najdeme Top Gun, Posledního skauta, Nepřítele státu nebo Muže v ohni, rozhodně stojí za to se jí pověnovat pečlivě a do detailu. 

MovieZone vs. Tony Scott si můžete jako vždycky pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast.

Jeden velký režisér ale nestačí. Cival si k sobě na pivo pozval jednu z největších domácích osobností filmového průmyslu Jana Hřebejka. Režisér Pelíšků, na oscara nominované klasiky Musíme si pomáhat i spousty dalších zajímavých filmů a seriálů bude mluvit o svých slavných kouscích, ale i o tom, co se mu nepovedlo nebo kontroverzi, kterou vyvolala jeho novinka Pozadí událostí.

I Jana Hřebejka najdete na Youtube a audio na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A pokud byste nás chtěli podpořit, budeme rádi, když to uděláte na Herohero, kde se naše videa objevují s několikadenním předstihem. Na pivu s Civalem můžete taky ohodnotit na CSFD

Pusťte si i naše starší videa: 

MovieZone Live #196 o Babylonu, Vílách z Inisherinu, Kocourovi v botách a Pamele

 Moviezone Live speciál o Iron Manovi

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace