Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Hříšný tanec a Ducha


ikona
Mr. Hlad
aerodemi mooreduchhříšný tanecjennifer graymoviezonepatrick swayzepopkulturní milníkyscalavalentýn
Zvedačky v Hříšňáků a dojáky v Duchovi 

V životě se člověk může spolehnout jen na pár věcí. Třeba že Vánoce jsou 24. prosince, že v létě bývá vedro a v zimě ne a že když má svátek Valentýn, promítáme nejslavnější a nejromantičtější romanťárnu všech dob. Letos tomu nebude jinak. 

I v roce 2023 pro vás totiž máme Hříšný tanec, který promítáme v úterý 14. února v Praze i v Brně. V hlavním městě si můžete přijít okouknout zvedačky do Aera hned na dvě projekce, ta první začíná v 16:15 a lístky na ni můžete kupovat tady a druhá pak ve 21:15, posledních pár lístků zkuste ulovit tady. A co bude mezi tím? Patrick Swayze samozřejmě, jenže tentokrát nebude tančit, ale bojovat o svou lásku ze záhrobí. 14. února v 18:30 totiž promítáme v pražském Aeru Ducha a lístky na něj kupujte tady

Brněnskou Scalu čeká Hříšňák v 18:00 a vzhledem k tomu, že se sál docela rychle plní, tak nečekejte a kupujte lístky. Pokud to bude z poloviny taková projekce, jaké máme v Aeru, čeká vás nezapomenutelný zážitek. Takže neváhejte. Dřív jak za rok si totiž opáčko nedáme. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace