Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: třetí Ant-Man jsou prý parádní Star Wars


ikona
do_Od
Ant-Man a Wasp: QuantumaniaKangMarvelPaul Rudd, Evangeline Lillyprvní reakce
První reakce na očekávaný začátek páté fáze MCU jsou tady. 

Ant-Man a Wasp: Quantumania přiletí (nebo přilezou) do kin už příští týden, je tedy přesně ten čas, kdy na internet začínají vylézat první reakce a dojmy. Na recenze si ještě budeme muset pár dní počkat (a KarelR radil očekávání zchladit), nicméně několik lidí (předně fandů) už snímek vidělo, a asi vás nepřekvapí, že spousta z nich je z něj jako obvykle nadšená. Největší pochvaly pak míří na adresu záporáka Kanga (Jonathan Majors), ze kterého jde opravdový strach a údajně je ještě daleko mocnější/větší zlosyn než Thanos. Každopádně chválí se i rodinný aspekt, především dynamika vztahu mezi Scottem a jeho dcerou Cassie. Dobrou část filmu je pak hlavní postavou původní Wasp hraná Michelle Pfeiffer, což asi uslyšíme vždycky rádi. Obzvlášť, když má být přímo fantastická.

Nicméně ne všichni jsou z nové marvelovky nadšení. Někteří si stěžují na to, že je film dost přeplácaný, že se tam pořád něco děje, ale je to vizuálně strhující až do bodu, kdy to začne být trochu ubíjející. Většinu těch věcí jste navíc už viděli jinde a líp. Další lidé pak měli problém se na film napojit emočně, a někteří ještě zmínili, že je hrozba, jakou Kang představuje, příliš abstraktní. Což je ale pochopitelné vzhledem k tomu, že se pohybujeme v multiverzu, a odkudkoli může kdykoli vyskočit kdokoli. Abstraktnost je tak trochu pointou.

Každopádně jeden obzvlášť zajímavý příspěvek shrnul třetího Ant-Mana jako nejlepší filmové Star Wars od...radši se něčeho chytněte...Posledního z Jediů. Řadě z vás teď nejspíš přejel mráz po zádech. V praxi by to ale mělo znamenat obří vesmírné dobrodružství se spoustou tzv. world-buildingu, neboli budování či rozšiřování světa v rámci Marvel univerza. Většina se každopádně shoduje na tom, že má snímek příjemný humor, velké srdíčko, a jakkoli se jedná skutečně o začátek nové fáze a pořádný vstup do ságy kolem Kanga, pořád je to prý sám o sobě tradiční antmanovský film se vším, co k tomu patří. Tak uvidíme, jak si ho užijeme příští týden v redakci my.

P. S. jsou tam dvě potitulkovky, a obě se vyplatí vidět. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace