Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zabiják Stephena Kinga v rukách hollywoodské elity


ikona
Mr. Hlad
billy summersj.j. abramsleonardo dicapriostephen king
DiCaprio, King a Abrams. To zní dobře, ne?  

Stephen King si čas od času rád odskočí od hororů k jiným žánrům a až nečekaně dobře mu jdou detektivky. Jeho Pan Mercedes se dočkal velmi solidního seriálového zpracování a přesně na to mělo dojít i v případě jeho novinky Billy Summers. Jenže Warneři, kteří spolu s Bad Robot J.J. Abramse adaptaci produkují, si to rozmysleli a nakonec bychom se měli dočkat filmu. A mohlo by to být docela velké. 

Billy Summers je příběhem veterána z války v Iráku, který se živí jako nájemný vrah. Když vezme do ruky odstřelovačku, nikdo si nemůže být jistý životem, jenže tuhle práci nemůže člověk dělat donekonečna, a tak přišel čas na poslední kšeft. A všichni víme, jak to s těmi posledními kšefty bývá. 

Vedle Abramsova Bad Robot bude produkovat i Appian Way, což je společnost patřící Leonardu DiCapriovi a když teď bylo oznámeno, že namísto minisérie dostaneme celovečerák, okamžitě se rozjely teorie, že by se Abrams mohl postavit za kameru a hlavní role by se ujal sám DiCaprio. Zní to hodně zajímavě, ale zatím jde pořád jen o drby, tak snad se brzy dozvíme víc. Když by však tohle trio spojilo síly, hned by člověk musel začít přepisovat seznam nejočekávanějších filmů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace