Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #703 o Batmanovi a Harley Quinn


ikona
Mr. Hlad
ant-manbatmanbladedcharley quinnhellboymarvelvíkendový výplach
O čem je nový podcast Harley Quinn? Potřebuje starý Batman nový ksicht? A jakou knihu napsal Ant-Man?  

Uzrálý výplach

Divadlo týdne
Technologii člověk nezastaví nejen ve filmu, ale ani v divadle. Spojit živé herce, klasické kulisy a digitální efekty jde i na jevišti. A vypadá to docela zajímavě

Podvodní scény týdne
Pokoušet se v roce 2023 machrovat videem o natáčení podvodních scén ve filmu, který není druhý Avatar, smrdí průšvihem. Na druhou stranu tvrdit, že by se u Black Panthera nepovedly, by nebyla pravda. A to natáčení mohlo být docela zajímavé. 

Komiksový trailer týdne
Na nového celovečerního Bladea čekáme už zatraceně dlouho a když už to vypadalo, že se skutečně blíží, zjistilo se, že na něm dělají lidé, kteří by na něm asi dělat neměli. Takže se teď upravuje scénář, sehnal se nový režisér a my se snad příští rok dočkáme solidního filmu. V komiksech se ale upríbojci daří o dost víc. Respektive jeho krvi, protože vlastní sérii dostala jeho dcera! 

Playlist týdne
Hellboyovi vyšel nový komiks Hellboy in Love. U nás zatím k dostání není, uvidíme, jestli se to někdy změní, ale jeho autoři si nejspíš řekli, že texty, bubliny, obrázky a barvičky nestačí. A udělali k němu i hudební playlist na Spotify

Kostým týdne
Marvelovský seriál Moon Knight nebyl přijatý úplně nadšeně. Na to byl moc divný, ale asi se shodneme na tom, že kostým, ve kterém po place pobíhal Oscar Isaac, se docela povedl. Ale byla s ním celkem práce. 

Kniha týdne
Ant-Man a Wasp se za pár dní objeví v kinech a Marvel se tentokrát s propagací docela rozjel. A zajímavým směrem. Scott Lang alias Ant-Man totiž ve filmovém světě napsal knihu Look Out For the Little Guy. A vy si ji můžete koupit i v našem světě! 

Podcast týdne
Harley Quinn se v celovečeráku moc nedařilo, ale na HBO Max má skvělý seriál a teď došlo i na podcast. V Harley Quinn and The Joker: Sound Mind jako čerstvě vystudovaná psychiatrička nastupuje do Arkhamu a seznamuje se s jedním unikátním pacientem. A namluvila ji Christina Ricci, tak to zkuste

Série týdne
Nemrtváci jsou asi nejpopulárnější hororová  monstra současnosti. Je jich tolik, že by člověk skoro zapomněl, že za ně filmoví fandové vděčí klasikovi jménem George A. Romero, který jim věnoval prakticky celou kariéru. A stojí za to si to připomenout. 

Batman týdne
Batman Tima Burtona je dnes už klasika, ale třicet let je třicet let, takže těžko říct, jestli by dokázal diváky nalákat do kin svým klasickým trailerem. Ale upoutávka udělaná podle současných trendů a standardů by zabrat mohla. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jaký je váš nejoblíbenější film Martina McDonagha. Nakonec to těsně vyhrály Tři billboardy kousek za Ebbingem, ale V Bruggách jim dýchalo na záda. Sedm psychopatů nedostalo ani bod. Ale taky je to pecka. 

Dnes se podíváme na pohádky. Do kin míří hororový Medvídek Pú, Tommy Wirkola natočil před pár lety drsné Jeníčka a Mařenku a nás by zajímalo, jakou pohádku byste chtěli vidět jako horor a jak byste si to představovali. Názvy pohádek do předmětu, v textu se rozepište. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace