Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje Michaela Jacksona?


ikona
Spooner
Antoine Fuquabohemian rhapsodyJaafar Jacksonmichael jackson
Kontroverzní život hudební legendy dostane rodinnou záštitu.  

Okolo dlouho chystané biografie o Michaelu Jacksonovi se po dlouhých přípravách začínají v poslední době konečně dít věci. Tvůrci v čele se scenáristou Johnem Loganem, který má na kontě Gladiátora či bondovky Skyfall a Spectre, si dali na dlouho chystaném projektu záležet, nyní už se však pomalu blíží natáčení a producent Graham King asi doufá, že si připíše minimálně stejný filmový megahit jako v případě Bohemian Rhapsody. A jestli má nějaká hudební biografie potenciál tento úspěch napodobit, tak je to bez debat právě snímek o králi popu, o němž se bude i díky jeho kontroverznímu životu během premiéry dost mluvit. Na druhou stranu ale tvůrci nyní učinili pár voleb, kvůli nimž se začínám výsledku docela obávat.

Je to pár týdnů, co pozici režiséra získal rutinér Antoine Fuqua, jehož jméno spoustu lidí nepotěšilo, a nyní získáváme i hereckého představitele, který ovšem zatím vyvolává podobné otázky. Pokud jste totiž doufali v nějaké známé či prověřené talentované jméno, čeká vás mírné zklamání. Michaela Jacksona ztvární jeho vlastní synovec, zpěvák Jaafar Jackson. Ten sice podle videoklipů umí zpívat a strýcův taneční styl mu asi taky nebude dělat problém, s herectvím však nemá prakticky žádné zkušenosti a půjde o jeho debut. Což v případě role, která bude solidní hereckou výzvou, vzbuzuje trochu obavy. Fakt, že ztvárnění Michaela Jacksona zůstane v podstatě v rodině pak dává tušit, že autoři se nejspíš budou snažit obloukem vyhnout všemožným kauzám. Tvůrci zkrátka na biografii prověřenými a lákavými jmény poměrně šetří. Ale kdoví, třeba mladý Jackson svým hereckým talentem všechny dokonale překvapí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace