Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Motorkář Hardy a nové Tiché místo


ikona
Mr. Hlad
alicia vikanderhamletian mckellenjude lawna obzoruthe bikeriderstom hardy
Podivný milostný trojúhelník, drsňáci na motorkách a začátek tiché hrůzy 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

A Family Affair budou milostné problémy řešit Nicole Kidman, její dcera a její šéf. V Borderline bude Samaru Weaving a jejího přítele chránit osobní strážce před stalkerem. 

Tom Hardy založí v The Bikeriders motorkářský klub a malinko se mu to vymkne z rukou. Mélanie Laurent bude v akční komedii La Grande Odalisque vykrádat Louvre. 

Adam Sandler bude v animáku Leo dabovat ještěrku, která plánuje útěk z terária. Ve Firebrand se Alicia Vikander bude starat o anglického krále Jindřicha VIII.

Shadow Force budou pod dohledem Joe Carnahana hrdinové utíkat před jednotkou elitních zabijáků. V Hamlet Within zjistíte, jak bude fungovat Shakespearova hra, když se bude odehrávat v současnosti. 

V hororu A Quiet Place: Day One a zjistíte, jak probíhal den, kdy na lidstvo zaútočila děsivá monstra se skvělým sluchem. Owen Wilson bude v Paint hrát televizní hvězdu, která nečekaně dostane padáka. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace