Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #702 o X-Menech a Star Wars


ikona
Mr. Hlad
deadpoolmartin mcdonaghpedro pascalthe last of usvíkendový výplachx-men
 

Poctivý výplach

Úpravy týdne

Těžko říct, jestli si toho někdo doopravdy v seriálové Ms. Marvel všiml, ale Socha Svobody tam byla špatně. Po Spider-Man: Bez domova se totiž změnil materiál, ze kterého byla vyrobená. Naštěstí žijeme v době, kdy není problém to opravit.

Hrdina týdne

Marvelovský hrdina Eros už se na plátnech kin objevil, ale možná jste to zapomněli. Mihl se na konci Eternals a je otázka, co s tímhle bráchou Thanose Marvel zamýšlí. V každém případě není od věci se na něj připravit.

Deadpool týdne

V minulém výplachu jste se mohli dočíst, že do hodně chválené turn based RPG strategie Midnight Suns dorazil Deadpool. Teď se můžete podívat, jak se za něj bude hrát.

Boty týdne

Kecal bych, kdybych tvrdil, že při pohledu na tyhle boty se mi vybavili X-Meni. Ale někomu možná jo. A pokud chcete mít na nohách něco ve stylu komiksových mutantů, můžete začít pomalu vybírat.

Fitko týdne

Být Spider-Man má svoje výhody. Bojovat se zločinem a skákat po střechách Manhattanu vede k tomu, že je člověk celkem ve formě. Pokud by vás tedy zajímalo, kolik kalorií spálí Spidey během svého superhrdinského blbnutí, tohle video vám to řekne.

Easter eggy týdne

Už prvního března se vrátí Mandalorian. Pedro Pascal to zabalí v The Last of Us a zamíří zpátky do světa Star Wars a venku už je první trailer. A fandové v něm našli pár docela zajímavých věcí.

Google týdne

Před seriálem The Last of Us asi nejde utéct, mluví se o něm úplně všude a HBO od něj očekává hodně velké věci. V každém případě můžeme říct, že to je oficiálně fenomén. Už proto, že se mu přizpůsobil samotný Google.

AI týdne

S umělou inteligenci teď blbne každý a občas jsou ty výsledky trošku… neobvyklé. Překopat Simpsonovi do sitcomu ve stylu osmdesátých let zní jako docela zajímavý nápad, ale výsledek… no, posuďte sami.

 

Pokec týdne

Co se stane, když k mikrofonu posadíte herce Timothyho Olyphanta a slavného talk show moderátora Conana? No přesně to, co tušíte. Vznikne moc fajn rozhovor. 

Duel týdne

Minule jsme se ptali, který Vřískot kromě toho prvního vlastně máte nejradši. Nejčastěji jste zmiňovali dvojku a čtyřku, což je asi fér.

Tentokrát se podíváme na kariéru Martina McDonagha. Ten posílá do kin svou novinku Víly z Inisherinu, která může brzy pobrat pár Oscarů. Nás by zajímalo, jaký McDonaghův film máte nejraději. Do předmětu napište V Bruggách, Sedm psychopatů nebo Tři billboardy a v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace