Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Máte rádi MovieZone? Podpořte nás na HeroHero!


ikona
Cival
heroheromoviezoneredakce
Všude dobře, doma nejlíp. 

My to pro vás fakt děláme od srdíčka. Jak na webu, tak ve videu. A jsme rádi, že vidíte, že se okolo MovieZone utvořila tak silná komunita a že nám za to někteří z vás fanouškovsky posílají peníze. Milionářem jsem se sice nestal, nejen kvůli daňovým úkladům všech zemí světa, ale každá korunka, dolar nebo euro moc potěší. A pomáhají nám živit web (hosting už není za pár stovek jako zamlada) a alespoň lehce odměňovat chlapce, kteří na jeho obsahu makají víc než já. A taky dělat čím dál tím – domnívám se – technicky i obsahově kvalitnější videoobsah, a to obvykle v četnosti dva kusy za týden, jaká tu nikdy nebyla a ani jsme o ní snad ani nesnili. Imf a MrHlad se ale zatraceně činí a já je už začal s novým technickým zázemím doplňovat a předtočil pár kousků ve zvukové kvalitě, které sami neuvěříte.

Právě k tomu mám pomohly vaše těžce vydělané peníze z Patreonu, ale... už jste to nejspíš zaslechli: Přesouváme se z Patreonu na HeroHero, takže nás nově hledejte na adrese HeroHero.co/MovieZoneLive. Patreon bude ještě měsíc, dva fungovat, ale přesunem skončí sponzorování amerického berňáku, protože HeroHero je český a hezký a celkově přívětivější. Předplatné je jen jedno a je nastaveno na jednotnou cenovou hladinu šest eur a dostanete za něj exkluzivní právo pokládat dotazy v MZ Live a několikadenní náskok u pořadů jako Filmy v síti, Na pivu s Civalem nebo MZ Live Speciál, které budou přístupné přímo právě na HeroHero. Už teď tam kupříkladu visí nová epizoda Filmů v síti, která se na YouTube objeví až po víkendu. Taky vám na webu vypneme reklamu (stačí začít odebírat a do zpráv na HeroHero nám napsat nick).

Chcete nám dát víc lásky a víc eur? A žádáte za to extra služby? Není problém. Za příspěvek jsme ochotní namluvit narozeninové přání, vzkaz pro manželku nebo kamaráda, úvod do hlasové schránky a Mojmír s jezevcem se prý nebrání ani odvážnějším nabídkám. Není to úplně Only Fans, ale taky po vás nechceme tisícovky, že jo? Napište nám na inkriminovaném místě zprávu a určitě se nějak rádi domluvíme.

Nejdůležitější je, že všechen zásadní videoobsah se dřív nebo později dostane i k ostatním fandům MovieZone. Vy si tím sponzoringem ale zajistíte náskok a může vás hřát, že i díky vám produkujeme další a další obsah. Tak neváhejte a taste peněženky. Uděláme pro vás první poslední! Díky moc.

 HeroHero.co/MovieZoneLive

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace