Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Channing Tatum chystá nového Ducha


ikona
Spooner
channing tatumduchpatrick swayze
Dočká se romantická klasika moderní verze? 

Channing Tatum už za pár týdnů hodlá opět vytřískat miliony dolarů z nadržených divaček, které vyrazí na jeho vypracované tančící tělo v trojce Bez kalhot, a hodlá tak potvrdit, že i přes menší pauzu patří mezi hollywoodské tváře, které do kina táhnou. Diář pak nemá rozhodně prázdný ani do příštích let, kdy chystá např. špionážní thriller Red Shirt akčního režiséra Davida Leitche. A brzy si do něj možná přidá další potenciální hitovku, u níž budou jeho fanynky ve velkém vlhnout.

Produkční společnost Channinga Tatuma totiž získala práva na klasický doják z devadesátek, u něhož brečela nejedna maminka, nestárnoucího Ducha s Patrickem Swayzem a Demi Moore v jedněch z jejich nejslavnějších rolí. Zatím není jisté, zda bude Tatum novou verzi pouze produkovat, nebo jestli se rovnou chopí i hlavní role. Je však jako nástupce Swayzeho logicky jako hlavní a vlastně i ideální kandidát. Tatum pak tvrdí, že by se nemělo jednat o doslovný remake, ale spíše o moderní aktualizaci, v níž scénář zpracuje několik věcí jinak a zbaví se údajně problematických stereotypů originálu, které by dneska už neprošly. Do kin ale novému Duchovi zbývá ještě hodně času, o režisérovi ani dalších tvůrčích jménech totiž ještě nebylo rozhodnuto. Tatum ovšem rozhodně bude mít co překonávat. Připomeňme si totiž, že Duch přepočítal v roce 1990 z kin přes půl miliardy dolarů a byl tehdy jedním z komerčně nejúspěšnějších snímků vůbec.

--- 

Vytáhni v hospodě: A pokud si chcete romantickou klasiku připomenout, nezapomeňte přijít na Valentýna na naši projekci v kině Aero!


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace