Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cival na pivu s komparzistou z Avatara 2, EAF o akčňácích na rok 2023 a velké oznámení


ikona
Mr. Hlad
avatareafencyklopedie akčního flmuextractionheroheromoviezone livena pivu s civalem
Na place Avatara 2, akční výhled na rok 2023 podruhé a stěhování na Herohero 

Tentokrát čtěte pozorně, krom několika hodně nabušených videí, kde se dozvíte o tom, jaký je James Cameron magor a co by mohlo udělat radost milovníkům filmové akce, pro vás máme i jedno hodně důležité oznámení. 

Čeká nás totiž stěhování. Z Patreonu se přesouváme na web Herohero, takže pokud byste nás chtěli nadále nebo nově podporovat, budeme rádi, když to uděláte tam. Patreon ještě nějakou dobu nevypneme, ovšem takříkajíc doma hodláme být od teď na téhle české platformě. Proč se stěhujeme, co to znamená pro naše videa a co to znamená pro vás jako diváky a čtenáře, se dozvíte ve videu o kousek níž. A v podrobnějším článku zítra. Budeme každopádně rádi, když nás budete podporovat i v budoucnosti. Jen už ne na Patreonu, ale právě na Herohero, kde už teď najdete nové Filmy v síti, které se na Youtube a jinde objeví až v pondělí. 

Během prvního měsíce roku 2023 tu pro vás máme už druhou Encyklopedii akčního filmu, tentokrát se podíváme na akčňáky, které budou mít premiéru na streamovacích službách. Nebo jinde. A nebo se to neví… v každém případě toho dostaneme hodně a rozhodně byste si měli hlídat, odkud na nás co vyskočí. Nebojte, pomůžeme vám s tím. Jako vždycky si naši přehledovku můžete pustit na Youtube a audio je na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A Encyklopedii akčního filmu můžete ohodnotit na CSFD

To ovšem není všechno, Cival totiž vyrazil na pivo s Peterem Bodnárem. Sice se to muselo obejít bez piva, protože každý seděl na druhé straně světa, ale povídání to bylo zajímavé i bez alkoholu. Peter Bodnár měl totiž to štěstí, že se ocitl na place druhého Avatara a několik dní mohl sledovat, jak James Cameron a jeho tým pracují. A s hodně velkým nadšením vám o tom všechno řekne. Rozhovor s ním najdete na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes i Google Podcast a Na pivu s Civalem má profil i na CSFD, kde ho můžete ohodnotit. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace