Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drsňák Santa se vrátí


ikona
Mr. Hlad
david harboursanta claustommy wirkolaviolent night
O čem by mohl být sequel vánočního akčního nářezu?  

Vánoční akční komedie Šílená noc (anglický název Violent Night ji vystihuje lépe) byla jedním z nejpříjemnějších překvapení loňského roku. Norský řezník Tommy Wirkola se po Jeníčkovi a Mařence podruhé podíval do Hollywoodu a ukázal, že zvládne za malé peníze natáčet zábavné brutální filmy. David Harbour byl jako Santa, jenž kráčel ve stopách Johna McClanea, taky hodně fajn a diváci i kritici výsledek svorně chválili. A Wirkola teď oznámil, že s vánočními akčňáky nekončí. Ale nebude to hned. 

Sám se podle všeho na pokračování těší, jedním dechem však dodává, že v ruce nemá nic, co by připomínalo scénář, takže práce jsou na začátku. Spolu se scenáristy Patem Caseym a Joshem Millerem tak vymýšlí úplné základy. Je si prý vědom toho, že první film ani zdaleka nevyužil všechny vánoční propriety a že tu prostor nedostali vánoční skřítci, paní Clausová nebo Severní pól, takže určitě je kde brát.

Teď zbývá čekat, jak to Wirkolova parta namixuje. V každém případě režisér slibuje, že i když by ve dvojce rádi trošku rozšířili filmový svět, pořád se hodlají držet toho, co fungovalo v prvním díle. Kdy bychom mohli vidět výsledek, ale zatím nejspíš netuší ani on. My se ovšem těšíme už teď. 

---

Pusťte si naše MovieZone Live, kde probíráme mimo jiné právě Šílenou noc.

 

Podívejte se na Encyklopedii akčního filmu a na akčňáky, které letos zamíří do kin

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace