Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Film o Michaelu Jacksonovi našel režiséra


ikona
Spooner
Antoine Fuquabohemian rhapsodymichael jackson
Chopil se biografie hudební legendy ten pravý tvůrce? 

I když po nedávné filmové Whitney Houston neštěkl v kinech ani pes, pořád platí, že hudebním biografiím se v posledních letech až nebývale daří. Nejdříve přišel samozřejmě obrovský úspěch Bohemian Rhapsody, zabodoval ovšem také Rocketman o životě Eltona Johna a loni nám udělal dost velkou radost Elvis, který vrátil Baze Luhrmanna takřka do nejlepší režijní formy. A životy slavných umělců budeme na plátně potkávat i nadále. Svého filmu by se měla dočkat Madonna či Amy Winehouse a neposlední řadě do kin zamíří také samotný Michael Jackson.

Životopisný snímek o králi popu je v přípravě už pár let a vzal si ho pod křídla právě producent megahitu Bohemian Rhapsody Graham King. Jenže vzít Jacksonův život za ten správný scenáristický konec je vzhledem k mnoha kontroverzím těžké, a tak si dal John Logan, autor bondovek Skyfall či Spectre, s příběhem nejspíš trochu více času. Produkce se už ale pomalu blíží a nyní vyfasoval ambiciózní snímek i režiséra. A ten asi neudělá všem radost. 

Filmu se totiž ujme Antoine Fuqua, který sice natočil skvělý Training Day a přímočaré akčňáky typu Equalizer mu nedělají problém. Jakmile ale nemá k ruce Denzela Washingtona či se snaží natočit něco ambiciózního, je za těžkého rutinéra, co nedokáže s látkou pořádně pracovat. To ostatně potvrdil před pár týdny nudným dramatem Osvobození s Willem Smithem. A jelikož mi něco napovídá, že Denzel tady moonwalk tančit nebude, obávám se další promarněné šance. Třeba si však Fuqua připíše jeden z těch lepších projektů. Hodně pak bude samozřejmě záležet na ústředním představiteli, jehož jméno bychom se mohli dozvědět celkem brzy. Natáčení by totiž mělo začít ještě letos.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (17)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace