Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí třetího Trona?


ikona
Spooner
jared letojeff bridgesJoachim Rønningtron
Od pirátů do arkádové hry. 

O třetím Tronovi se mluví prakticky už od Tron: Legacy. Snímek Josepha Kosinskiho sice v kinech utržil 400 mega a získal si řadu fanoušků, Disneymu to ovšem dlouho na další sequel nestačilo. O pokračování se sice stále tak nějak mluvilo, až před lety se však začaly trochu hýbat ledy. Okolo třetího se začal motat Jared Leto a režie se měl ujmout Garth Davis, režisér Máří Magdalény s Rooney Marou a Joaquinem Phoenixem či oceňovaného dramatu Lion. Jenže za těmito plány se potichoučku zavřela voda a dlouhou dobu se okolo projektu nic nedělo. To se teď ale zase mění.

Třetí díl už se totiž pomaličku chystá do produkce a vyfasoval nejen název, ale podle všeho také nového režiséra. Sequel tak ponese název Tron: Ares a k režii má údajně blízko Joachim Rønning, tvůrce pátých Pirátů z Karibiku, oceňovaného Kon-Tiki či druhé Zloby s Angelinou Jolie. Zatím není jasné, o čem bude pokračování pojednávat, počítá se však s jistým navázáním na minulý díl. Do digitálního světa se pak tentokrát opravdu vydá Jared Leto, což vzhledem k jeho komerčním nezdarům z posledních let (ano, Morbius se s ním povleče ještě dlouho) nevidím jako nejlepší nápad. Uvidíme, zda se k látce znovu vrátí i Jeff Bridges. Natáčet by se pak mělo údajně začít letos v srpnu. Že bychom se toho třetího Trona už opravdu dočkali?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace