Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #701 o Deadpoolovi a českém sklu


ikona
Mr. Hlad
batmandeadpoolglass onionmidnight sunssolostar warsvíkendový výplach
Kde si můžete zahrát za Deadpoola? Jak moc cool je Kate Winslet? A co mají společného Daniel Craig a čeští skláři?  

Nijak zvlášť zásadní výplach

Čtení týdne
Už za pár týdnů dorazí třetí Ant-Man a spolu s ním i záporák Kang the Conqueror, který bude v příštích letech dělat v MCU pořádný bordel. Už jsme ho sice viděli v Lokim, ale tady to rozjede pořádně a pokud byste se chtěli trošku víc seznámit s jeho komiksovou historií a tím, co prováděl dřív, tady máte pár tipů

Projekt týdne
Asi si ještě pamatujete, jak se celý filmový svět těšil na Solo: Star Wars Story, když ho měli dělat Phil Lord a Chris Miller. Tvůrci Jump Street ale byli nakonec odstaveni, práce za ně převzal Ron Howard a natočil obstojný sci-fi western, ale čekalo se zkrátka původně o dost víc. Co se stalo a proč to nevyšlo, vám připomene tohle video. 

Rozhovor týdne
Není žádná sranda jít dělat rozhovor s někým, jako je Kate Winslet. Zvlášť, když jde o váš vůbec první rozhovor. A jste malá holka z Německa. Oscarová superstar má naštěstí pochopení. 

Crossover týdne
Já bych fakt chtěl vědět, jak tyhle věci přicházejí na svět. Ne že by to nebylo super, je to super a hodně, ale jak a proč někoho napadne, že věnuje x hodin času tomu, aby předělal Pána prstenů do světa Šíleného Maxe? Ale vypadá to dobře, to zas jo. 

Marvelovský teaser týdne
Fáze 4 skončila a bůhvíjaký dojem neudělala, teď je čas vrhnout se na Fázi 5 a u Marvelu to samozřejmě dobře vědí. Takže se tímhle teaserem loučí se čtyřkou a ukazují, co nás čeká v budoucnu. Snad to bude lepší. 

Superhrdinové týdne
Disney World začal lákat návštěvníky na hrdiny od Marvelu a zatím jsme vídali videa hlavně z Ameriky. Jeden Disney World je ale o dost blíž, konkrétně v Paříži. Takže pokud byste chtěli vidět Spideyho, Iron Mana a další, máte možnost. 

Česká stopa týdne
V detektivce Na nože 2: Glass Onion si nešlo nevšimnout hromady skleněného umění. Edward Norton si svůj barák dokázal vyzdobit docela stylově. A pomáhali mu s tím i čeští skláři od Cvikova

Přídavek týdne
Strategie Midnight Suns, ve které marvelovský svět trochu potemněl a fandové tahových her s RPG prvky ho musí zachránit (a prý to za to stojí) se dočká prvního DLC a nového hrdiny. Dorazí Deadpool. 

Animák týdne
James Gunn teď vymýšlí, jak restartovat filmový svět s DC superhrdiny, ale pokud by nehrabal do animáků, bylo by to fajn. Ty totiž na rozdíl od hraných filmů fungují obvykle dobře a ten nejnovější nazvaný Batman: The Doom That Came to Gotham snad nebude výjimka. 

Duel týdne
Minule se vás do_od ptal, koho byste obsadili jako nového Supermana. David Corenswet nebo Austin Butler jsou docela zajímavá jména, více pak najdete tady

Dnes se podíváme na sérii Vřískot. Šestý díl se blíží, má venku čerstvě trailer, a tak by nás zajímalo, který díl série Vřískot krom jedničky máte nejraději. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace