Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Encyklopedie akčního filmu o akčňácích na rok 2023


ikona
Mr. Hlad
akční filmycreedencyklopedie akčního filmuexpendablesjason stathamjohn wickmarvelmz livetom cruise
Fandové akce budou mít na co chodit 

Další pátek, další video. Respektive dvě, původně jsme však měli v plánu natočit jedno velké, které jsme pak rozdělili. Alespoň částečně… no uvidíte. V každém případě tu máme další Encyklopedii akčního filmu a vzhledem k tomu, že je začátek roku, si v ní probereme akčňáky, které nás letos čekají v kině. Pochopitelně existuje riziko, že jsme na něco zapomněli, něco přeskočili nebo že se studia rozhodnou něco odložit, ale i tak se toho najde dost na to, aby člověk přestal žít v přesvědčení, že akční žánr je v krizi. Očividně není. A to si za týden dáme druhý díl s akčňáky ze streamu. 

Dorazí čtvrtý John Wick, noví Transformeři, několik marvelovek, desítka Rychle a zběsile, nová Mission: Impossible, druhý animovaný Spider-Man, Jason Statham si dá repete se megalodonem a vrátí se i Equalizer nebo Postradatelní. Všechno se dozvíte, když si pustíte naše video, které najdete tradičně na Youtube

Venku je ale i kratší video, ve kterém vzpomínáme na nejlepší akční scény roku 2022. To samozřejmě najdete taky na Youtube a audioverze na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast mají oba podcasty spojené dohromady, tak se tím nenechte vyvést z  míry, nic tam nechybí. Prostě jsme to slepili. Pokud vás naše videa baví, budeme rádi, když je ohodnotíte na CSFD a kdybyste nás podpořili na Patreonu, tak budeme samozřejmě rádi taky. 

Pusťte si i naše starší podcasty: 

MovieZone Live #195 o Glass Onion a Babylonu

 

MovieZone Live Speciál o klasice Agent bez minulosti

 

Na pivu s Civalem a Vítem Schmarcem z Čelistí

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (4)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace