Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Nový Poirot a Coppolův velkofilm


ikona
Mr. Hlad
alexander paynecarry-onfrancis for coppolamegalopolisthe holdoversthe wonderful story of henry sugarwes anderson
Vidí Benedict Cumberbatch do budoucnosti? Změní Francis Ford Coppola New York v utopii? A zastaví Taron Egerton teroristu Jasona Batemana?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V thrilleru Carry-On se bude Taron Egerton pokoušet zabránit Jasonu Batemanovi, aby dostal do letadla podezřelý balíček. V dramatu Solitary se hlavní hrdina po letech na samotce dostane na svobodu. 

V novince Wese Andersona The Wonderful Story of Henry Sugar uvidí Benedict Cumberbatch do budoucnosti. V komedii Free LSD se bude řešit sexuální dysfunkce s pomocí alternativní reality. 

V komedii Tomáše Dianišky Tátou proti své vůli bude Kryštof Hádek předstírat, že má těhotnou přítelkyni. V A Haunting in Venice bude Hercule Poirot řešit vraždu, ke které došlo během seance. 

Pokračování akčního hororu Becky 2: The Wrath of Becky postaví mladou likvidátorku proti gangu nacistů, jimž šéfuje Seann William Scott. Alexander Payne bude v The Holdovers slavit vánoce s trojicí zoufalých ztracených duší. 

Francis Ford Copopola bude ve svém vysněném projektu Megalopolis přestavovat New York na utopické město budoucnosti. V dramatu Ordinary Angels se celá čtvrť rozhodne pomoci zoufalému muži a jeho nemocné dceři.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace